Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Προκαλεί ο Μπαχτσελί: «Η Ελλάδα παραβιάζει επανειλημμένα το αποστρατιωτικοποιημένο καθεστώς των νησιών»

Παρασκήνιο

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας.

Ο Τούρκος πολιτικός αναφέρθηκε ξανά στα ελληνικά νησιά και σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, είπε ότι «η Ελλάδα παραβιάζει επανειλημμένα το αποστρατιωτικοποιημένο καθεστώς των νησιών».

Ακόμα, ο Μπαχτσελί, είπε ακόμη ότι «η Ελλάδα ασκεί και επεκτείνει την επιθετική πολιτική σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο».

Παράλληλα, αναμένεται μήνυμα από τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά το μεσημέρι, για τα ελληνοτουρκικά, μετά και τις δηλώσεις του Νίκου Δένδια. Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών είχε δηλώσει ότι με τις Belharra η Ελλάδα καθίσταται πανίσχυρη στις θάλασσες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διευρύνει η ΝΔ την διαφορά της από το δεύτερο κόμμα, το κύμα αποσυσπείρωσης στον ΣΥΡΙΖΑ αναπτερώνει το ηθικό στο ΠΑΣΟΚ και τι θα κάνει ο Κασσελάκης με την «Αυγή» και το «Στο Κόκκινο» 

Θα συνεχίσει το μπαράζ δημοσκοπήσεων και τις επόμενες μέρες, χωρίς δραματικές ανατροπές τουλάχιστον για την διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το δεύτερο κόμμα που όπως φαίνεται διευ...

Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία, τι δείχνει η μάχη του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ - Που βρίσκονται τα άλλα κόμματα (κάρτες)

Την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας καταγράφουν δύο ακόμη δημοσκοπήσεις. Την ίδια ώρα, στη δεύτερη θέση παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τρίτο είναι το ΠΑΣΟΚ. Άνοδο της Νέας Δημοκρατίας,...

Φόρτωση άρθρων...