Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Μπλέκει και ο υιός Τράγκας

Σειρά από καταθέσεις και στοιχεία που έχουν (πλέον) στη διάθεση τους οι αρχές, οδηγούν σ' ένα πρόσωπο – κλειδί στον γρίφο της υπόθεσης Τράγκα.

Πρόκειται για τον μεγάλο υιό του συγχωρεμένου του «θείου», Γιάννη, που όσο κι αν προσπάθησε να βγει από την εικόνα, έχω την αίσθηση ότι απέτυχε και μάλιστα πανηγυρικά!

Και αυτό γιατί, όπως καταγγέλλουν κυρίως οι «μπροστινοί» των εταιρειών του μπαμπά, ο άνθρωπος που έδινε διαχρονικά τις εντολές για ό,τι γινόταν στις εταιρείες ήταν ο Γιάννης Τράγκας.

Με αφορμή μάλιστα τη χθεσινή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ περί απλήρωτων εργαζόμενων και άλλων ωραίων που συνέβαιναν στο συγκρότημα Τράγκα, υπήρξαν πολλοί που θυμήθηκαν ότι ο άνθρωπος που τους απαντούσε για το πότε θα γίνει η «κλήρωση» για τις πληρωμές ήταν ο υιός Γιάννης.

Ακόμη κι όταν πτώχευσαν οι περισσότερες εταιρείες και ο Τράγκας μετακόμισε στη Μεταμόρφωση (ακόμη τον ψάχνουν οι ιδιοκτήτες για τα ενοίκια), ο πρωτότοκος γιος του είχε γραφείο δίπλα στο μπαμπά του και τη Μαρία Καρρά.

Επειδή λοιπόν ο Γιάννης σε αντίθεση με τον Φρέντυ, εξακολουθεί να παραμένει στην κληρονομιά, οφείλει να γνωρίζει ότι κάποια στιγμή θα ανοίξουν τα στόματα. Άλλωστε είναι κρίμα να την πληρώσουν άνθρωποι που δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τον πλουτισμό του μπαμπά του, τον οποίο διεκδικεί να κληρονομήσει μαζί με τη χήρα Μαρία.

 

Πηγή: powergame.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τα «μαζεύει» κατόπιν εορτής ο Νίκος Παππάς: Δεν υπήρξε προσυνεννόηση για την πρόταση δυσπιστίας

Προσπάθεια να μαζέψει τις χθεσινές του δηλώσεις περί προσυνεννόησης μεταξύ των κομμάτων, πριν την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης, έκανε σήμερα ο βουλε...

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Φαραντούρη: Προσβάλλει τους ανώτατους δικαστές

Σκληρή απάντηση έδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων στον Νίκο Φαραντούρη για τις δηλώσεις του σύμβουλου ευρωπαϊκής πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, που μετ...

Την Πέμπτη τα σπουδαία στην Βουλή με την πρόταση δυσπιστίας, γιατί ανησυχούν οι βουλευτές της ΝΔ και πως μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη η ασυλία της Ευρωβουλής για τον Κασσελάκη

Η πρώτη μέρα της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης, δεν έβγαλε και κάποιες σημαντικές πολιτικές ειδήσεις. Η χθεσινή κοινοβουλευτική διαδικασία παράπεμπε σε μ...

Φόρτωση άρθρων...