Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Μυστικός δείπνος στο σπίτι του Φλαμπουράρη

Συγκέντρωση δώδεκα κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη έγινε παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, λίγες ημέρες μετά τη ΔΕΘ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε ενωτικό κάλεσμα στα στελέχη του κόμματος, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να βελτιώσει το κλίμα στην Κουμουνδούρου. 

Ανάμεσά τους οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Φίλης, Νίκος Βούτσης, Δημήτρης Βίτσας και ο προσκείμενος στον πρόεδρο του κόμματος, Γιάννης Ραγκούσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μάζωξη έγινε μεν ενόψει του τρίτου τακτικού συνεδρίου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, το οποίο ακόμα δεν έχει οριστεί πότε θα διεξαχθεί, αλλά είχε και έντονο προεκλογικό άρωμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε απ΄ όλους να συμβάλουν προκειμένου το συνέδριο να είναι εξωστρεφές και δημιουργικό και αναφέρθηκε επίμονα στο ενδεχόμενο των πρόωρων Εκλογών.

Μάλιστα, εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνησή του έχουν μπει σε αναπότρεπτη διαδικασία φθοράς και πως η πτώση τους είναι βέβαιη.

Ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να επιθυμεί διακαώς να πάει στο συνέδριο χωρίς να υπάρχει κλίμα εσωστρέφειας, γκρίνιας και εσωκομματικών μαχαιρωμάτων, και  γι΄αυτό άλλωστε ουσιαστικά ζήτησε από καλεσμένους του να υπάρξει εκεχειρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε σύμπνοια και πως τελικά οι 12 συμφώνησαν και για την ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στίγκας για το «μπλόκο» στους «Σπαρτιάτες»: Επειδή το είπε ο Άρειος Πάγος είναι θέσφατο; Δεν είμαι αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη

Το κόμμα των Σπαρτιατών δεν θα συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές, σύμφωνα με απόφαση του Αρείου Πάγου και αυτό γιατί ο πραγματικός αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος θεωρείται ο καταδικασμ...

Κυβίστηση εξάδελφου Κασσελάκη για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών - «Δεν τις θέλουμε», λέει τώρα

Σε κωλοτούμπα για την τοποθέτησή του για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών μετά τον αποκλεισμό του κόμματος από τις ευρωεκλογές, προχώρησε ο ξάδερφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ...

Φόρτωση άρθρων...