Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Να σταματήσει τα καραγκιοζιλίκια ο Κασσελάκης – Αναίτια η επίθεση στον Γιώργο Αυτιά

Ελλάδα

Προφανώς έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια ο Κασσελλάκης, μετά τις απανωτές (πολιτικές) «σφαλιάρες» που τρώει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, και αναζητά σανίδες σωτηρίας καταγγέλλοντας δήθεν «ομοφοβικές επιθέσεις» από τα Μέσα Ενημέρωσης,  

Επιχειρώντας ξεκάθαρα με αυτόν τον τρόπο να στρέψει σε διαφορετική κατεύθυνση τα φώτα της δημοσιότητας, μπας και καλύψει το ΑΠΟΛΥΤΟ μπάχαλο που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος του   

Σε αυτή λοιπόν την κατεύθυνση, ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε σήμερα παντελώς ΑΝΑΙΤΙΑ στον «βασιλιά» της πρωινής ενημερωτικής ζώνης Γιώργο Αυτιά, διαστρεβλώνοντας ένα σχόλιο του γνωστού δημοσιογράφου που αφορούσε την στρατιωτική θητεία του κ. Στέφανου Κασσελάκη. 

Ένα σχόλιο το οποίο μάλιστα έκλεινε και με την ΘΕΤΙΚΗ επισήμανση, πως είναι προς τιμήν του κυρίου Κασσελάκη πως πράττει το καθήκον του απέναντι στην πατρίδα, εκπληρώνοντας την στρατιωτική του θητεία, όπως και ο κάθε άλλος Έλληνας πολίτης.

Δείτε το επίμαχο βίντεο και την, εκτός τόπου και χρόνου, ανάρτηση Κασσελάκη

Με ενδιαφέρον τέλος αναμένουμε στην αυριανή εκπομπή και την απάντηση του Γιώργου Αυτιά στις υπερβολές Κασσελάκη, αφού είμαστε βέβαιοι πως αυτό το «σώου» του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει και δεν θα μείνει αναπάντητο.       
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...