Τετάρτη
25 Μαΐου 2022

Νάντια Γιαννακοπούλου: Να τιμωρηθεί κάθε ένοχος για το βιασμό στη Θεσσαλονίκη

Παρασκήνιο

Την τιμωρία κάθε ενόχου για τον πρόσφατο βιασμό στη Θεσσαλονίκη ζητάει η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου τονιζει ότι «η υπόθεση του πρόσφατου βιασμού στην Θεσσαλονίκη και οι καταγγελίες για κυκλώματα βιασμών, φέρνουν στην επιφάνεια την νοσηρότητα που υπάρχει στο υπογάστριο της κοινωνίας και τροφοδοτεί βιασμούς και σιωπή συγκάλυψης συχνά επώνυμων πρωταγωνιστών».

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ προσθέτει ακόμη ότι «η συγκεκριμένη υπόθεση πρέπει να διελευκανθεί μέχρι τέλους, να τιμωρηθεί κάθε ένοχος και να εξαρθρώσουν κυκλώματα που σχεδιάζουν και υλοποιούν παρόμοιες εγκληματικές δράσεις.

»Για να γίνει δυνατό κάτι τέτοιο χρειάζεται να σπάσει η σιωπή όλων, να πέσει φως σε κάθε πτυχή. Χωρίς αντίδραση και της κοινωνίας δεν μπορεί να μπει τέλος στον αρρωστημένο φαύλο αυτό κύκλο».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Παύλου Μαρινάκη με στελέχη επιχειρήσεων και φοιτητές στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Την Κύπρο επισκέπτεται ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ Νίκο Θεοδωρόπουλο, το...

O Γιάννης Οικονόμου συναντήθηκε με την αντιπρόεδρο της Κομισιόν για την Ελευθερία του Τύπου

Με την Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αρμοδιότητα της οποίας είναι οι Αξίες και η Διαφάνεια, Βέρα Γιούροβα, συναντήθηκε σήμερα χθες ο Γιάννης Οικονόμου. Η συνάντηση, σ...