Παρασκευή
19 Αυγούστου 2022

Ν.Δ.: Ποιες περιοχές θα επισκεφτούν στελέχη του κόμματος τις επόμενες ημέρες

Παρασκήνιο

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία σε Δήμους της Αττικής και νομούς όλης της χώρας, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης, ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Μπρατάκος και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης θα βρεθούν την Τρίτη 28 Ιουνίου στον νομό Θεσσαλονίκης.

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όπου θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις στην εκλογική περιφέρεια Β’ Θεσσαλονίκης. Στις επισκέψεις θα συμμετάσχουν ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Παναγιώτης Τσακλόγλου και η Γενική Γραμματέας Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου.
 
Την Τετάρτη 29 Ιουνίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας και οι Βουλευτές Διονύσης Ακτύπης, Άννα Καραμανλή και Φίλιππος Φόρτωμας θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον νομό Αρκαδίας.

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη θα βρεθεί στον Δήμο Γλυφάδας.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ελληνοτουρκικά: Κατασκευή γέφυρας που θα ενώνει Κάλυμνο με Λέρο «βλέπει» η τουρκική εφημερίδα Sozcu

Το δημοσίευμα αναφέρει πως πρόκειται για τη οδική σύνδεση της Καλύμνου με τη γειτονική Λέρο, μέσω νησίδων «που δεν θα έπρεπε να κατοικούνται σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης».