Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

ΝΔ: Ψευδολογία και καταρράκωση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας

Παρασκήνιο

«Η εφημερίδα του κ. Βαξεβάνη, από Κυριακή σε Κυριακή, κατρακυλά όλο και περισσότερο στον κατήφορο της ψευδολογίας και της καταρράκωσης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.
Η εφημερίδα του κ. Βαξεβάνη, από Κυριακή σε Κυριακή, κατρακυλά όλο και περισσότερο στον κατήφορο της ψευδολογίας και της καταρράκωσης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Επιδίδεται σε μια απροκάλυπτα ασύδοτη κατασκευή ψευδών ειδήσεων, με εμμονικό και ψυχαναγκαστικό μένος εναντίον του Πρωθυπουργού. Σήμερα σειρά έχει ο κατά φαντασίαν λογογράφος του Πρωθυπουργού. Πρωτοσέλιδο και παρουσίαση teaser ως δεδομένο, ενώ στο ίδιο το άρθρο αναφέρεται ρητά ότι δεν γνωρίζουν αν είναι πράγματι λογογράφος, καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βασίλης Γραμμένος: «Ουδέποτε έβρισα τον Κωνσταντίνο Φλώρο, προσπάθησε να με πνίξει»

Την δική του εκδοχή έδωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, για τα όσα διαδραματίστηκαν την Τετάρτη στη Βουλή, ανάμεσα στον ίδιο και στον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσ...

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου: Γιατί θέλω να εκλεγώ ευρωβουλευτής της ΝΔ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε αρχικά πως έχει τη στήριξη του άνδρα της και ότι αποφάσισαν από κοιν...

Φόρτωση άρθρων...