Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Ν.Δ.: Το ύφος και η λογική του κ. Πολάκη κυριαρχούν πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική

Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την ομιλία του Νίκου Μανιού στο συνέδριο του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Η ομιλία του κ. Μανιού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως άλλη μια γραφική πινελιά σε ένα Συνέδριο που προσέφερε άφθονο υλικό στους συγγραφείς θεατρικών επιθεωρήσεων. Όταν όμως η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Γεροβασίλη την βρίσκει εξαιρετική, τότε τα πράγματα σοβαρεύουν», τονίζει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της. 

«Προφανώς επικροτεί και αυτά που είπε περί Ιμπραήμ, αλλά και την προτροπή του να ενωθούν στρατιωτικοί και πολιτικοί για να ανατρέψουν την Κυβέρνηση. Φαίνεται ότι το ύφος και η λογική του κ. Πολάκη κυριαρχούν πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτει η Πειραιώς. 

«Αποδείχθηκε, άλλωστε, και από το γεγονός ότι απέσπασε το μεγαλύτερο χειροκρότημα στο Συνέδριο», καταλήγει το κυβερνών κόμμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες υπό ομηρία κι ευάλωτοι στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής»

Μιλώντας σε αγρότες στην Άρνισσα της Πέλλας, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφέρθηκε στον «αρνητικό απολογισμό της κυβερνητικής πολιτικής στον αγροτ...

Φόρτωση άρθρων...