Κυριακή
10 Δεκεμβρίου 2023

Νέα αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή Κασσελάκη

Παρασκήνιο

Η πανηγυρική εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκαλεί ήδη αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος, με νέα αποχώρηση στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτή τη φορά από τη Μαγνησία.

Πρόκειται για τον Άκη Καλαμαρά, ο οποίος επιμένει στο αριστερό πρόσημο του κόμματος, το οποίο -όπως φέρεται να πιστεύει - δεν υπηρετεί ο κ. Κασσελάκης.

Μάλιστα, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο επικρατεί αναβρασμός και προβληματισμός τις τελευταίες ώρες, καθώς κι άλλα στελέχη έχουν επιφυλάξεις για τις κινήσεις του νέου αρχηγού.

Πρόκειται κυρίως για παλιά στελέχη που θεωρούν ότι το προφίλ του νέου ηγέτη δεν ταιριάζει στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν υπηρετεί την ιδεολογία του.

Την παραίτησή της υπέβαλε νωρίτερα η Λιάνα Κωνσταντίνου από μέλος του Συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ Μαραθώνα, ενώ το πρωί προηγήθηκε ο Γιάννης Τσακνάκης, πρώην μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος, ο οποίος ήταν και η πρώτη επίσημη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απάντηση Θεοχαρόπουλου σε Κασσελάκη: Δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν αυλικοί των τραπεζών στον ΣΥΡΙΖΑ

H τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με «αυλικούς των τραπεζών» εντός του κόμματος πυροδότησε νέες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. ...

Politico: Πώς η Εύα γνώρισε τον Φραντσέσκο; - Το χρυσό ζευγάρι στην καρδιά του σκανδάλου που κλόνισε τις Βρυξέλλες

«Πώς η Εύα γνώρισε τον Φραντσέσκο;». Το Politico επιλέγει να κάνει μία ενδοσκόπηση σε ένα ειδύλλιο που έμελλε να απαχολήσει όλο τον κόσμο καθώς «κόστισε» εκατομμύρια. Κάνει παράλλη...

Φόρτωση άρθρων...