Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Νέα ιστοσελίδα για το ΚΙΝΑΛ

Παρασκήνιο

Την ανανεωμένη του ιστοσελίδα «ανέβασε» σήμερα στο διαδίκτυο το Κίνημα Αλλαγής.

Η νέα ιστοσελίδα προβάλλει με ευδιάκριτο τρόπο την κοινοβουλευτική και πολιτική δράση του ΚΙΝΑΛ, ενώ ταξινομεί πιο εύχρηστα τις πληροφορίες γύρω από τις θέσεις και την οργάνωση του κόμματος. 

Κάθε πολίτης μπορεί να επιλέξει τη σχέση που επιθυμεί με το κόμμα είτε ως μέλος είτε ως λήπτης ενημέρωσης είτε ως εθελοντής.

Ειδική θέση στη νέα ιστοσελίδα έχει η διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου, καθώς περιλαμβάνει ειδική σελίδα, όπου περιλαμβάνεται διαδραστικός χάρτης με τις κάλπες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και όλες οι σχετικές αποφάσεις και εγκύκλιοι της ΕΔΕΚΑΠ και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Η ιστοσελίδα θα εμπλουτίζεται διαρκώς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κραουνάκης σε Κασσελάκη: Δώσε airbnb εσύ την Κουμουνδούρου να βγάλουμε κάνα μεροκάματο

Την τελευταία μουσική παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη για την τρέχουσα σεζόν παρακολούθησε προχθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης με το σύζυγό του,...

Δεν βγαίνουν στη «σύνταξη» Φίλης και Σταθάκης

Η συμπερίληψη ιστορικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Νίκος Φίλης και ο Γιώργος Σταθάκης, στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς, αποτελεί δίκοπο μαχαίρι: και αυτό διότι από τη μία η ...

Φόρτωση άρθρων...