Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Νόνη Δούνια: «Ίσως υπερέβαλα λίγο των δυνάμεων μου»

Παρασκήνιο

Στην περιπέτεια που είχε αναφέρθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νόνη Δούνια, με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

Η βουλευτής αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Στο πλευρό της έτρεξαν βουλευτές γιατροί και μόλις συνήλθε επέστρεψε στο σπίτι της.

Η Νόνη Δούνια εκφράζει ένα δημόσιο «ευχαριστώ» σε όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της, λίγες ώρες μετά την περιπέτεια που είχε στη Βουλή.

Η βουλευτής Πειραιά που ανέφερε σε ανάρτησή της ότι  ίσως υπερέβαλε λίγο των δυνάμεων της με τις πολλές δραστηριότητες και υποχρεώσεις.

«Ευχαριστώ θερμά όλους για το συγκινητικό σας ενδιαφέρον. Όντας μια από τις πολλές multitaskers μαμάδες, σύγχρονες εγαζόμενες γυναίκες, με αρκετές κοινοβουλευτικές και εξωκοινοβουλευτικές καθημερινές υποχρεώσεις, ίσως υπερέβαλα λίγο των δυνάμεων μου από το πρωί και αυτό ήταν όλο! Υγεία και κάθε καλό σε όλους!», έγραψε η βουλευτής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Η στεγαστική κρίση και η… σπιταρόνα

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπαίνει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης, με ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν πως δεν είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί τόσο της αξιω...

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα

Στο έθιμο των μπότηδων που πραγματοποιείται κάθε Μ. Σάββατο το πρωί, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για τις πασχαλινές του δι...

Φόρτωση άρθρων...