Πέμπτη
27 Ιανουαρίου 2022

Ο Ανδρουλάκης επικοινώνησε με Χρηστίδη, Γερουλάνο και Καστανίδη - Τι συζήτησαν

Παρασκήνιο

Επικοινωνία με τους συνυποψηφίους του, Παύλο Χρηστίδη, Παύλο Γερουλάνο και Χάρη Καστανίδη είχε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών Εκλογών του Κινήματος Αλλαγής για την ηγεσία του κόμματος, που θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Σύμφωνα με πηγές από το επιτελείο του, ο υποψήφιος πρόεδρος του Κίνημα Αλλαγής κάλεσε τους συνυποψηφίους του να συμβάλλουν με τις δυνάμεις τους στη μαζικότητα της συμμετοχής των πολιτών και στον δεύτερο γύρο, σημειώνοντας ότι έτσι θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η μεγάλη δυναμική που ήδη αναπτύσσει η παράταξη. 

Ακόμα, ο Νίκος Ανδρουλάκης τους ευχαρίστησε για την προεκλογική εκστρατεία που διεξήχθη σε πλαίσια αξιοπρέπειας και πολιτικού πολιτισμού και τόνισε ότι την επόμενη ημέρα θα είναι όλοι μαζί, για να αγωνιστούν για να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστής στην πολιτική ζωή του τόπου.

Αντίστοιχη επικοινωνία αναμένεται να πραγματοποιηθεί με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος στις 16:00 αναμένεται να ανακοινώσει ποιον θα υποστηρίξει στο  δεύτερο γύρο των εσωκομματικών Εκλογών του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Σκουρλέτης στα χαρακώματα του 3% υπέρ βωμών και εστιών της κομματικής γραφειοκρατίας

Ως δημόσιο πρόσωπο, αλλά κυρίως ως εσωκομματικός παράγοντας, ο Πάνος Σκουρλέτης είναι αυτό που θα λέγαμε τυπικό δείγμα «μικροαστικού σταλινισμού». Παρότι κοινωνικά είναι περισσό...