Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Ο άυπνος πρώην υπουργός

Παρασκήνιο

Η ρελάνς της Κυβέρνησης στη Βουλή για τη διερεύνηση και άλλων... «περίεργων» δημοσκοπήσεων που είχαν δημοσιευθεί κατά το παρελθόν έχει οδηγήσει έναν στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα και πρώην κορυφαίο υπουργό της «πρώτη φορά Αριστεράς» στο να χάσει τον ύπνο του. 

Καλά καταλάβατε, αναφερόμαστε στις περίφημες δημοσκοπήσεις της VoxPop, που χάθηκε τόσο απότομα όσο ενεφανίσθη και τις οποίες δημοσίευε το γνωστό και μη εξαιρετέο «Documento», για να δείξει ότι «το παιχνίδι τώρα αρχίζει», σύμφωνα με ορισμένους από τους κεντρικούς τίτλους που ακόμη διδάσκονται στις... σχολές πολιτικής ανάλυσης.

Εις πρώην «κορυφαίος», λοιπόν, που τώρα έχει χάσει τον ύπνο του, έχει πολλούς λόγους να μην ανοίξει ο συγκεκριμένος φάκελος και να «στεγανοποιηθεί» το θέμα στην Opinion Poll και το κατά πόσον πήρε απευθείας ανάθεση μέσω άλλης εταιρείας από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 

Σημειωτέον ότι στην Κουμουνδούρου είχαν «ξεχάσει» στην αρχή ότι ενδεχομένως να πάνε για μαλλί και να βρεθούν κουρεμένοι, εξ ού και είχαν εξαπολύσει πολεμική γενικώς προς τις δημοσκοπήσεις, κραδαίνοντας τα σκήπτρα της «κάθαρσης» μέσω της εξεταστικής επιτροπής.

Όμως, όταν ο προαναφερθείς «άυπνος» πρώην «τσιπρικός» υπενθύμισε στον 7ο όροφο του κόμματος πως η υπόθεση είναι κάπως πιο... σύνθετη, τότε η «γραμμή» άλλαξε: οι «δημοσκοπήσεις» έγιναν ενικός αριθμός και η κριτική των ΣΥΡΙΖΑίων επικεντρώθηκε στην μέτρηση της Opinion Poll, καίτοι πολλοί ακόμη και εκ των εμπνευστών της πρότασης για εξεταστική επιτροπή δεν πιστεύουν ότι θα βγάλει κάτι η συγκεκριμένη έρευνα –τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το σκέλος της δημοσκόπησης. 
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στέφανος Κασσελάκης: Παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου στην Κέρκυρα μαζί με τον Τάιλερ

Στον Ιερό Ναό της Μητρόπλης Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης στην Κέρκυρα βρέθηκε για την Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Ο Σ...

Ανάρτηση Μητσοτάκη για το Πάσχα: Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί, βοηθάει και στη χώνεψη

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός για το Πάσχα δίνοντας έμφαση τόσο στα έθιμα όσο όμως και στον αθλητισμό και την καλή φυσική κατάσταση. Αφού έκανε, μέσα από την ανάρτη...

Φόρτωση άρθρων...