Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

O εκνευρισμός Τσακαλώτου επειδή του ακύρωσαν συνέντευξη για να βγει ο Κασσελάκης

Παρασκήνιο

Την αντίδραση του Ευκλείδη Τσακαλώτου προκάλεσε η κίνηση τηλεοπτικού σταθμού να ακυρωθεί τηλεοπτική του παρουσία προκειμένου να βγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Οι εμφανίσεις του κ. Τσακαλώτου είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η μόνη αριστερή απάντηση στην απαξίωση και στον ευτελισμό είναι η Νέα Αριστερά», γράφει σε ανάρτησή του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο βουλευτής της Νέας Αριστέρας γράφει ότι είχε προσκληθεί σε τηλεοπτικό σταθμό, αλλά η παρουσία του ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή για να γίνει συνέντευξη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανάρτησή του γράφει: «Σήμερα το βράδυ είχα -όχι μόνο εγώ- προσκληθεί στον Ant1 για μια συζήτηση γύρω από το μέλλον της Αριστεράς στη χώρα μας.
Δέκα λεπτά πριν την έναρξη της βιντεοσκοπημένης συζήτησης ενημερώθηκα από το κανάλι ότι το πρόγραμμα αλλάζει γιατί θα παραχωρήσει συνέντευξη ο κύριος Κασσελάκης.

Ομολογώ ότι εκνευρίστηκα. Ήμουν ήδη σαράντα λεπτά στο δρόμο για να φτάσω στο στούντιο. Μετά όμως το ξανασκέφτηκα. Κάθε εμφάνιση του κυρίου Κασσελάκη είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η μόνη αριστερή απάντηση στην απαξίωση και στον ευτελισμό είναι η Νέα Αριστερά.
Καλή απόλαυση λοιπόν!».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιερώνυμος για παρουσία Μητσοτάκη στη Μητρόπολη: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε» (Photos)

Στην αποκατάσταση των σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας φαίνεται ότι προσβλέπουν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Λίγες...

Ο Μεϊμαράκης τρολάρει τη «μεταγραφή» Σπηλιωτόπουλου: Με πήρε η Ούρσουλα τηλέφωνο να μάθει τι γίνεται

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, την ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επιτελείο Κασσελάκη ως αναλυτής δημοσκοπήσεων. «Είναι...

Φόρτωση άρθρων...