Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Ο... εμπειρογνώμονας Τσίπρας βουλιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκήνιο

Όσο βελτιώνεται η εικόνα της χώρας με σφραγίδα Μητσοτάκη, άλλο τόσο βυθίζεται στην πολιτική ανυποληψία του, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την απρέπεια να επισκεφθεί τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου για να... κλαψουρίσει σχετικά με τις ύποπτες κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των εκλεκτών της Άγκυρας στη Ροδόπη, ήρθε ο σύντροφος με την... αφάνα για να την... πει στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Καλαμάτα, η οποία επισκέφθηκε από την πρώτη στιγμή την περιοχή όπου έφταναν νεκροί και ναυαγοί από την τραγωδία ανοικτά της Πύλου. Μάλιστα, τον τύπο αυτό τον δικαιολόγησε ο Σκουρλέτης, ενώ το κόμμα δια της σιωπής του, ενέκρινε αυτήν τη συμπεριφορά του.

loukas_georgiadis

Γράφει ο Λουκάς Γεωργιάδης

Όμως, μετά τον... αφάνα, ξαναπήρε και πάλι το... σπαθί του ο σύντροφος Αλέξης, για να ψέξει τον υπηρεσιακό υπουργό Πολιτικής Προστασίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι φταίει το Λιμενικό για την τραγωδία! Ως... ειδικός στις καταστροφές, τόλμησε να κάνει δηλώσεις... εμπειρογνώμονα, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να γελοιοποιηθεί ακόμη περισσότερο. Δεν κατάλαβε ποτέ ότι σ΄ ένα τέτοιο σαπιοκάραβο, η μετακίνηση μερικών δεκάδων θα ήταν αρκετή για να πάρει κλίση και να βυθιστεί.

Οι ελληνικές αρχές διάσωσης έπρεπε να χειριστούν το θέμα με αριστοτεχνικό τρόπο σε επιχειρησιακό επίπεδο, για να αποτρέψουν μια συμφορά. Δυστυχώς, αυτή η συμφορά δεν αποφεύχθηκε, καθώς οι Αιγύπτιοι λαθροδιακινητές δεν ήθελαν καμία βοήθεια και με τις κινήσεις τους προκάλεσαν μια ανείπωτη τραγωδία. Δυστυχώς, οι νόμοι της Φυσικής δεν ήταν με το μέρος των άτυχων ψυχών που επέβαιναν στο πλοίο-νεκροταφείο. Αυτούς τους νόμους της Φυσικής αμφισβήτησε ο ανερμάτιστος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύοντας ότι θα αποκομίσει οφέλη. "Πουλάει" πόνο και κάνει σόου μπροστά στις κάμερες. Μιλάμε για τον άνθρωπο επί των ημερών του οποίου είχαμε την Ειδομένη, τη Μόρια, το Μάτι και τη Μάνδρα. Ναι, για τον Αλέξη Τσίπρα, τον πρώην πρωθυπουργό! Γι αυτόν μιλάμε...

Επικεφαλής μιας παρέας ανεγκέφαλων ιδεοληπτικών που συμπεριφέρονται ως κομισάριοι της Σοβιετικής Ένωσης επί Τσερνόμπιλ, κατρακυλούν κάθε μέρα πιο κάτω και ακόμη παρακάτω από τον... πάτο! Με τα μυαλά που έχουν και με τον τρόπο που πολιτεύονται, δείχνουν να έχουν παραιτηθεί από τη λογική και να υιοθετούν οτιδήποτε κάνει ζημιά στη χώρα. Προκαλούν οι ίδιοι μεγάλη ζημιά και νομίζουν ότι θα διασωθούν πολιτικά με την τακτική και τις πρακτικές τους.

Δυστυχώς, δεν προσπαθούν ούτε στο ελάχιστο για να μας δείξουν ότι είναι έστω... φιλέλληνες! Δεν πήραν χαμπάρι τι έγινε στις 21 Μαΐου. Φαίνεται ότι δεν τους απασχολεί και πολύ για το τι έρχεται στις 25 Ιουνίου. Δεν θέλουν να σωθούν. Το... πλοίο στο οποίο βρίσκονται έχει... μπατάρει επικίνδυνα και ήδη μπάζει τεράστιες ποσότητες νερού. Είναι σχεδόν... μισοβυθισμένο, αλλά δεν το έχουν καταλάβει. Εξακολουθούν να κινούνται άγαρμπα στο κατάστρωμα και δεν θέλουν τη βοήθεια κανενός. Θέλουν να... βυθιστούν μόνοι τους και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να το... πετύχουν!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κόντρα Ντόρας Μπακογιάννη – ΣΥΡΙΖΑ για τη Βόρεια Μακεδονία: «Εμείς δεν είμαστε ρεμπεσκέδες»

Καυστική κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, με αφορμή την πρόκληση της Βόρειας Μακεδονί...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά και τα ρέστα – Η Κεχαγιά απειλεί πως θα φέρει στη Βουλή προς κύρωση τα μνημόνια με τα Σκόπια

«Γιατί πέντε χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας η κυβέρνησή του (σ.σ. του κ. Μητσοτάκη) δεν έφερε προς κύρωση στη Βουλή τα τρία Πρωτόκολλα, τα τρία μνημόνια συνεργασίας, ούτ...

Φόρτωση άρθρων...