Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Ο Γεωργιάδης προανήγγειλε αγωγές κατά Πολάκη, «Documento» και «Δημοκρατίας»

Αγωγές κατά του Παύλου Πολάκη, του «Documento» και της «Δημοκρατίας» αν δε ζητήσουν συγγνώμη, προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

«Δύο προστατευόμενοι μάρτυρες είπαν ψέματα και πρέπει να μάθουμε γιατί είπαν ψέματα», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1».

Ο υπουργός απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και σημείωσε ότι η Κυβέρνηση «έχει ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία». Ακόμα, υπεραμύνθηκε του αναπτυξιακού νόμου, για τον οποίο σημείωσε ότι θα μειώσει αισθητά τη γραφειοκρατία.

«Η Κυβέρνηση κέρδισε από την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δόθηκε η ευκαιρία στην κυβέρνηση να αναπτύξει το σύνολο του κυβερνητικού έργου», επισήμανε ο υπουργός και υπογράμμισε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης «λέει διάφορα που στην ουσία δεν λένε τίποτα».

Ακόμα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επεσήμανε ότι «το να ζητεί ένας πρωθυπουργός συγνώμη από τους πολίτες είναι μεγάλο πράγμα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι ήταν ελεγχόμενος και όχι κατηγορούμενος στην υπόθεση Novartis και τόνισε ότι «αρχειοθέτηση σημαίνει  πως η εισαγγελία δεν βρήκε κάτι που να είναι έστω αποχρώσα ένδειξη για να στοιχειοθετηθεί κατηγορία».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Ξάνθη αγκάλιασε τον Γιώργο Αυτιά

Συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία προς το λαό ο Γιώργος Αυτιας και μετά τον Έβρο βρέθηκε στην Ξάνθη. Εκεί ήταν και ο Χρήστος Σταϊκούρας όπου είχαν με τον Γιώργο Αυτιά ιδιαίτερη συνάντ...

Φόρτωση άρθρων...