Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Ο Ιταλός φαρσέρ Τομάσο Ντεμπενεντέτι «πέθανε» τον Γιάνη Βαρουφάκη

«Είμαι ακόμα εδώ παιδιά...» έγραψε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 στην πλατφόρμα Χ

Παρασκήνιο

O Ιταλός δημοσιογράφος Τομάσο Ντεμπενεντέτι, διεθνώς γνωστός για τη διασπορά fake news, ήταν ο άνθρωπος που διέρρευσε την ψευδή είδηση ότι πέθανε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Οι αναφορές για τον θάνατό μου είναι υπερβολικές. (Και όχι για πρώτη φορά, μπορώ να προσθέσω.) Ακόμα εδώ παιδιά...» διαβεβαίωσε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).

var

Ο Ιταλός φαρσέρ που έχει «πεθάνει»...κόσμο και κοσμάκη, έφτιαξε έναν λογαριασμό την πλατφόρμα Χ υπό το όνομα του υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Θάνου Πετραλιά, στις 24 Αυγούστου.

Και σήμερα, ανέβασε στις 15:10 το μεσημέρι της Τετάρτης (30/8) την «είδηση» πως ο Γιάνης Βαρουφάκης... πέθανε, κάτι που διέψευσε ο πολιτικός μισή ώρα μετά, στις 15:35 ενώ πέντε λεπτά μετά, στις 15:40, ο «Θάνος Πετραλιάς» ενημέρωσε πως ο λογαριασμός είναι hoax και έχει φτιαχτεί από τον Ιταλό Τομάσο Ντεμπενεντέτι.

tommasso

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Έκλαιγα για ώρες όταν μίλησα στη μητέρα μου για τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου

Σε μια βαθιά εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή, τις δυσκολίες, αλλά και τη σχέση του με τη μητέρα του προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Ο αρχηγός της αξιω...

Λοβέρδος για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί: Ανοσιούργημα, αυτή η ανωμαλία πρέπει να λάβει τέλος

Για ανοσιούργημα κατηγορεί τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή την απόφαση του Τούρκου προέδρου να μετατρέψει σε τζαμί και την ιστοτική Μονή της Χώρας. Ο πρόε...

Φόρτωση άρθρων...