Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε δωρεά στους Ρωσόφωνους που προανήγγειλαν την επίθεση με χημικά στην Μαριούπολη (εικόνα)

Σε μια πολύ σοβαρή αποκάλυψη που αφορά τους αποδέκτες της «δωρεάς» του Ιβάν Σαββίδη στους Ρωσόφωνους αυτονομιστές της Ουκρανίας, προχώρησε ο γνωστός μαχητικός δημοσιογράφος και ανταποκριτής αρκετών μέσων ενημέρωσης στην Ουκρανία Κώστας Ονισένκο.

Σύμφωνα με ανάρτηση του στο Facebook, την επίθεση με χημικά στην Μαριούπολη που αποτελεί σήμερα πρώτο θέμα στον παγκόσμιο τύπο, την προανήγγειλε ο εκπρόσωπος της Ρωσικής αυτονομιστικής οργάνωσης DNR στον επικεφαλής της οποίας (στον Πουσίλιν) είχαν παραδοθεί τα οχήματα και οι γεννήτριες που αγόρασε ο Σαββίδης και οι "Έλληνες της ρωσίας".

Δείτε τι ακριβώς έγραψε ο Ονισένκο στο Facebook

 

Την ίδια στιγμή, στην αποκάλυψη, πως πριν τον Ιβάν Σαββίδη, ο Τσετσένος σφαγέας αμάχων Ουκρανών Καντίροφ, είχε προχωρήσει σε αντίστοιχη δωρεά στους ίδιους Ρωσόφωνους αποδέκτες, προχωράνε με πρωτοσέλιδο τους θέμα σήμερα τα «ΝΕΑ».

Δείτε τι γράφει μεταξύ άλλων στην  στήλη «Στίγμα» της εφημερίδας ο Γιώργος Παπαχρήστος:

«Το θέτω όσο πιο χαλαρά γίνεται, διότι στο Ντονμπάς πλην των παλικαριών αυτού του λεβέντη του Πουσίλιν, κάνουν «πιάτσα» και οι Τσετσένοι του πολεμάρχου και πολεμοχαρή Καντίροφ, και από εκεί, όλοι μαζί, έχουν εκστρατεύσει κατά της Μαριούπολης. Δεν χρειάζεται υποθέτω να αναφέρω ότι στην Μαριούπολη διαβιούν περίπου 150.000 Έλληνες, περί των οποίων ο «μέγας ευεργέτης» Σαββίδης, δεν έχω ακούσει να κάνει κάτι πραγματικά θεαματικό. Ούτε βοήθεια στο σπίτι, ούτε τρόφιμα, ούτε κάποιου είδους παρέμβαση στον φίλο Πούτιν, για να μπορέσουν οι άμαχοι να διαφύγουν από την κατεστραμμένη πόλη:

Το εκπληκτικό στη «δωρεά» του Σαββίδη προς τους αυτονομιστές του Ντονμπάς αφορά το εξής γεγονός: είναι πανομοιότυπη με εκείνη που έκανε ο πολέμαρχος των Τσετσένων Καντίροφ προς το αυτονομιστικό κίνημα του οποίου ηγείται ο Πουσίλιν. Μόνο στους αριθμούς αλλάζει σε σχέση με αυτή του Σαββίδη: ο Καντίροφ τους δώρισε 50 αυτοκίνητα μεταφοράς προσωπικού UAZ, και άγνωστο αριθμό γεννητριών…»

savvidis-souper

 

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς θα παίξει... μπάλα ο Μητσοτάκης έως τις Ευρωεκλογές και γιατί θα είναι πρωθυπουργός έως το 2031

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ, η οποία έβγαλε ειδήσεις και έστειλε βαρυσήμαντα μηνύματα. Έως τις Ευρωεκλογές, η Νέα ...

Φόρτωση άρθρων...