Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Ο καπιταλιστής Κασσελάκης και η συνταγή της αποτυχίας

Παρασκήνιο

Πήγε χθες το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ στον Κασσελάκη και ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, νομίζοντας ότι ήδη έχει γίνει... πρωθυπουργός μετά το συνέδριο-φαρσοκωμωδία, άρχισε να τους λέει διάφορα περίεργα που μας φέρνουν στα χρόνια προ μνημονίων.

Πιστός στη γραμμή Τσίπρα με τις ανέξοδες παροχές και τα "παχιά" λόγια, ο Κασσελάκης (χωρίς να είναι... Τσίπρας) άρχισε να εκστομίζει ό,τι πιο ανεύθυνο υπάρχει. Χάιδεψε τα αυτιά της ΑΔΕΔΥ μιλώντας για αυξήσεις 10% στους μισθούς, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των εργαζομένων και των εργοδοτών του ιδιωτικού τομέα, μιας και τέτοιου είδους... ανωμαλίες, δεν μπορούν να υλοποιηθούν, χωρίς να επιβληθούν ισόποσοι φόροι.

Γράφει ο Λουκάς Γεωργιάδης

Μάλιστα, το πήγε και παραπέρα για να το... τερματίσει, καθώς ζήτησε επιστροφή του 13ου και 14ου μισθού. Τέτοιες ανοησίες έκανε και ο Τσίπρας και πήγε κατά διαόλου.

Ο Κασσελάκης πρέπει να αναλογιστεί ποια ήταν η πορεία του Τσίπρα, ο οποίος με τα ψέματα και τις ανοησίες του έπεισε ένα μέρος του εκλογικού σώματος, ότι έχει την ικανότητα να κάνει το... κριάρι να βγάλει γάλα! Ο Stefanos... made in USA, δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι αποτελεί τη μοναδική περίπτωση αρχηγού κόμματος που αντί να έχει δημοφιλία 30%-35%, βρίσκεται σε μονοψήφιο ποσοστό και πάει ολοένα και χειρότερα! Ούτε οι δικοί του δεν τον θέλουν! Πριν κάνει... ντα τον Τσίπρα (εννοούμε, να τον διαγράψει...), ας συζητήσει μαζί του για να μάθει τη "συνταγή" της αποτυχίας. Ο καπιταλιστής από τις ΗΠΑ, δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με την Αριστερά, αλλά αυτό το κόμμα βρήκε, σε αυτό μπήκε.

Ο Κασσελάκης θέλει ένα καλό... φροντιστήριο σχετικά με το τι πρέπει να κάνει προκειμένου να αποφύγει τα μοιραία λάθη του Τσίπρα. Φαίνεται ότι είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως και με το "Τικ-Τοκ" πιστεύει ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Το αντίθετο μάλιστα. Μέρα με τη μέρα, οδηγείται στην απαξίωση και όσο βλέπει ότι δεν τον υπολογίζει και δεν τον παίρνει σοβαρά κανείς, τόσο περισσότερο επιρρεπής στην πλειοδοσία και τον λαϊκισμό γίνεται. Είναι δεδομένο ότι αποτελεί μια τραγική φιγούρα, η οποία προσπαθεί να επιβιώσει. Οι Ευρωεκλογές θα τον επαναφέρουν σε ισορροπία, ώστε να μάθει να μετράει πρώτα το πραγματικό μπόι του και μετά τον ίσκιο του. Εξελίσσεται σε μεγάλο νάρκισσο, που... αυτοχρίζεται αρχηγός τουλάχιστον έως το 2027 και κάτι μας λέει ότι όσο συνεχίζει αυτήν την τακτική, τόσο πιο... δυσάρεστη θα είναι η έκπληξη που του ετοιμάζει το αντίπαλο στρατόπεδο στο κόμμα του!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα προκλητική δήλωση Ράμα: Δεν μπορεί να υπάρξει η ελληνική οικονομία χωρίς τους Αλβανούς

«Δεν μπορεί να υπάρξει η ελληνική οικονομία χωρίς τους Αλβανούς», τόνισε ο Έντι Ράμα σε συνέντευξή του στο κανάλι TV Klan, εμμένοντας στην «σκληρή γραμμή» μετά και τη συγκέντρωση σ...

Δυσφορία του Μεγάρου Μαξίμου για την ΕΡΤ και την Eurovision, επίσκεψη στην Βόρειο ‘Ηπειρο ετοιμάζει ο πρωθυπουργός, και οι συμβουλές του Φώτη Κουβέλη στον Κασσελάκη

Μπορεί να μην κάνανε και… πάρτι στο Μαξίμου μετά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Τουρκία, η αποτίμηση όμως είναι αντικειμενικά θετική. Κυρίως γιατί τέτοιες συναντήσει...

Φόρτωση άρθρων...