Τρίτη
03 Οκτωβρίου 2023

Ο Καρανίκας πάντως στηρίζει Πολάκη για τα... χταπόδια της "Αυγής" (εικόνα)

Τη στήριξή του στον Παύλο Πολάκη εκφράζει ο Νίκος Καρανίκας στην κόντρα του πρώην υπουργού με τη διεύθυνση της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή».

 

Σε ανάρτησή του στα social media, ο Νίκος Καρανίκας αναφέρει πως «μια οποιαδήποτε εφημερίδα μπορεί να γράφει ό,τι θέλει και η κριτική είναι αναπόφευκτη, αλλά μια αριστερή εφημερίδα και συγκεκριμένα η ΑΥΓΗ δεν επιτρέπεται να δημοσιεύει προς τοποθετήσεις των συντρόφων και μάλιστα με απώτερο σκοπό την επίθεση στον σύντροφο. Απαράδεκτο. Αντικομματικό και προπάντων αντισυντροφικό».

 

Ο κ. Καρανίκας ζήτησε την άμεση λειτουργία της επιτροπής δεοντολογίας για να καταδικάσει το δημοσίευμα. «Να γίνει άμεσα πριν καταλήξει η εφημερίδα ΑΥΓΗ ένα δημοσιογραφικό σκουπίδι που συκοφαντεί συντρόφους και υπηρετεί χταπόδια», κατέληξε.

 

Υπενθυμίζεται ότι στον απόηχο της συνεδρίασης της ΚΕ η Αυγή επιτέθηκε στον Παύλο Πολάκη με αφορμή την κριτική του τελευταίου για το δημοσίευμά της για τα δικαιώματα των ζώων και ειδικότερα των χταποδιών.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φίλης μετά τη συνάντηση με Κασσελάκη: Ό,τι έχω πει δεν το είπα εν θερμώ, το είπα με πόνο

Ό,τι έχω πει δεν τα είπα εν θερμώ, τα είπα με πόνο και τα συμμερίζεται ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων μας» δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελά...

Φόρτωση άρθρων...