Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Ο Κασσελάκης έπαιξε ποδόσφαιρο με την ομάδα της «Αυγής» (Photos)

Ποδόσφαιρο έπαιξε σήμερα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έδωσε το «παρών», στις 9 το πρωί, στα γηπεδάκια στο Καλαμάκι, όπου η ομάδα της «Αυγής» αντιμετώπισε εκείνη του Alpha, σε φιλικό προετοιμασίας για το πρωτάθλημα Τύπου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν παρών στο γήπεδο ήδη από τις 8:30, για να κάνει προθέρμανση. 

Αγωνίστηκε κανονικά, από την έναρξη της αναμέτρησης, ξεχωρίζοντας ως χαφ. Μάλιστα, όσοι τον είδαν είπαν ότι «ξέρει μπάλα». 

Στο ημίχρονο αποχώρησε λόγω τραβήγματος, ενώ είπε ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα της «Αυγής» και να πάρει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα Τύπου. Για την ιστορία, η φιλική αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη, με σκορ 3-3.

Αύριο, Κυριακή, ο Στέφανος Κασσελάκης αναχωρεί για τις ΗΠΑ, μαζί με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ, προκειμένου να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα και να επιστρέψει στη χώρα μας.

Ο Κασσελάκης έπαιξε ποδόσφαιρο με την ομάδα της «Αυγής»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Αλβανία ο Μανώλης Κεφαλογιάννης – Θα επισκεφθεί τον Φρέντι Μπελέρη στη φυλακή

Επίσκεψη στην Αλβανία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της επιτροπής Σύνδεσης και Σταθεροποίησης ΕΕ - Αλβανίας, ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ, Μανώλης Κεφαλογιάννης. Σήμερα, ημέρα το...

Ανάρτηση Μητσοτάκη για το Πάσχα: Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί, βοηθάει και στη χώνεψη

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός για το Πάσχα δίνοντας έμφαση τόσο στα έθιμα όσο όμως και στον αθλητισμό και την καλή φυσική κατάσταση. Αφού έκανε, μέσα από την ανάρτη...

Φόρτωση άρθρων...