Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

O Κασσελάκης μίλησε σε παμπ στο Λονδίνο (Photos)

Παρασκήνιο

Σε παμπ στο Λονδίνο μίλησε το Σάββατο ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε μήνυμα στα στελέχη του κόμματος λέγοντας ότι η φωνή των μελών είναι πάνω και από τη δική του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με απόδημους Έλληνες, δηλαδή νέους επαγγελματίες, μέλη οργανώσεων αποδήμων, μέλη και φίλους της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ. 
Στο Λονδίνο ο Κασσελάκης μίλησε σε 100 περίπου επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς και μέλη ΣΥΡΙΖΑ Ηνωμένου Βασιλείου σε παμπ της βρετανικής πρωτεύουσας. Στην παμπ ο Στέφανος Κασσελάκης έμεινε για περίπου δύο ώρες και συνομίλησε με όλους τους παρόντες.

O Κασσελάκης μίλησε σε παμπ στο Λονδίνο

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο ποιος είναι, στο «ελληνικό όνειρο» και έθιξε θέματα για την αξιοκρατία, λογοδοσία, κοινωνικό κράτος, κράτος δικαίου, ανθρώπινα δικαιώματα, στιβαρή άμυνα, εξωτερική πολιτική.

Πάντως, αρνήθηκε να απαντήσει στα δημοσιογραφικά ερωτήματα για την παρέμβαση της Όλγας Γεροβασίλη που αμφισβήτησε τις πρωτοβουλίες του για ριζικές αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ και άλλα εσωκομματικά ζητήματα.

O Κασσελάκης μίλησε σε παμπ στο Λονδίνο

Στην ομιλία όταν κάποιος του φώναξε «πες τα πρόεδρε» απάντησε «πες τα εσύ βρε, η φωνή των μελών πάνω από τη δική μου», δίνοντας έτσι μια έμμεση απάντηση στα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τον αμφισβητούν. Επίσης, είπε στην ομιλία ότι δίνει την ευκαιρία πολιτικής παραγωγής στα μέλη και στο τέλος κάλεσε όλους να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο.

«Θέλω τις γνώμες όλων σας», πρόσθεσε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και έκοψε και τη βασιλόπιτα δίνοντας την ευχή που του έδωσε η γιαγιά στο Μεσολόγγι, «η πατρίδα μας, ο τόπος μας να ισιάξει».

O Κασσελάκης μίλησε σε παμπ στο Λονδίνο

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

«Πλάτη» Αχτσιόγλου στις Ευρωεκλογές

Παρά την έκβαση της εσωκομματικής μάχης στον ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου δηλώνει παρών. Η πρώην υπουργός και συνιδρύτρια της Νέας Αριστεράς δε θα μπορούσε να μείνει εκτός κάδρου στον...

Φόρτωση άρθρων...