Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ο Κασσελάκης θυμήθηκε ξαφνικά τον Τσίπρα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ «βράζει» για το δάνειο

Παρασκήνιο

Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει το κλίμα των αρνητικών εντυπώσεων που επικρατεί στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τη γνωστοποίηση της σύναψης δανείου για να καλυφθούν επείγουσες ταμειακές ανάγκες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Στέφανος Κασσελάκης ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο - ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, με «πρωταγωνιστή» τον Αλέξη Τσίπρα.

Στο βίντεο γίνεται ειδική μνεία στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έως τη φράση που είπε πριν παραδώσει τον σκυτάλη στον Στέφανο Κασσελάκη «η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει».

Το βίντεο συνεχίζει με σκηνές που δείχνει τον νυν πρόεδρο, όταν πρωτοσυστήθηκε στον κόσμο και εν συνεχεία σε διάφορες στιγμές του με πολίτες.

Η ανάρτηση του βίντεο συνοδεύεται με το εξής σχόλιο: «Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει» Μέχρι το: «Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ. Αντέξαμε. Αλλάζουμε. Ανεβαίνουμε».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παραμένει πιστή στον αγώνα

Μπορεί ο φόβος για την κατακραυγή και η εντεινόμενη δυσπιστία για την λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα να μην άφησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κανένα περιθώριο να επιτρέψει στην Άννα ...

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου: Γιατί θέλω να εκλεγώ ευρωβουλευτής της ΝΔ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε αρχικά πως έχει τη στήριξη του άνδρα της και ότι αποφάσισαν από κοιν...

Φόρτωση άρθρων...