Ο τέως υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης, θα προταθεί από το κυβερνών κόμμα για πρόεδρος στην Εξεταστική Επιτροπή για τις δημοσκοπήσεις και τη λίστα Πέτσα.

Χθες ένα μάτι τον είδε να βγαίνει από την πλαϊνή πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου, όπου προφανώς συμμετείχε σε άτυπη σύσκεψη ενόψει της έναρξης των εργασιών της Επιτροπής. Βλέπετε χθες, στο κυβερνείο έγινε μια τέτοια σύσκεψη με τη συμμετοχή του καθηγητή και υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου στη Βουλή Μιχάλη Μπεκίρη.

Στην κυβερνητική σύσκεψη μετείχε και ο Γρηγόρης Δημητριάδης. Δεν ξέρω αν η μάζωξη έγινε στο πλαίσιο του πρωινού καφέ ή μετά το πέρας αυτού. Ωστόσο, εκείνο που γνωρίζω είναι ότι η οδηγία που έχει δοθεί (κεντρικά) προβλέπει το πέρας των εργασιών της Εξεταστικής πριν από το τέλος του χρόνου. Επίσης, εκείνο που πληροφορούμαι είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιλέξει πιο φρέσκα πρόσωπα για να συμμετέχουν στην Εξεταστική. Τέλος, εκτός από τον πρόεδρο Κεφαλογιάννη, ρόλο αντιπροέδρου στην Επιτροπή θα έχει ο Βασίλης (και κάπως αλλιώς) Υψηλάντης, ενώ εισηγήτρια θα είναι η βουλευτής Τρικάλων, δικηγόρος Κατερίνα Παπακώστα.

Πηγή: powergame.gr