Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

O Κοντονής «αδειάζει» τον Πολάκη

«Ουδέποτε συναντήθηκα με εισαγγελικούς λειτουργούς για την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ», τονίζει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.

Παρασκήνιο

«Αδειάζει» τον Παύλο Πολάκη ο Σταύρος Κοντονής για τα όσα υποστήριξε ο πρώτος για την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Αδυνατώ να παρακολουθήσω τη τελευταία δήλωση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, στην οποία αναφέρομαι ότι συμμετείχα σε συνάντηση με εισαγγελικούς λειτουργούς, σχετιζομένη με την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ», τονίζει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.

Ακόμα, ο Σταύρος Κοντονής αναφέρει: «Ουδέποτε συναντήθηκα με εισαγγελικούς λειτουργούς για την παραπάνω υπόθεση και δεν γνωρίζω τι ενδεχομένως έχει διαμειφθεί μεταξύ εισαγγελέων ( και ποιων;) και του πρώην αναπληρωτή υπουργού υγείας.

Εντύπωση προκαλεί όμως και η ανακοίνωση της ΝΔ γιατί εάν ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας απευθύνθηκε σε εισαγγελικούς λειτουργούς για να πληροφορηθεί και μόνο την πορεία μια εισαγγελικής έρευνας, αυτό δεν μπορεί να συνιστά "ολοκληρωτική νοοτροπία". Είναι προφανές ότι η ΝΔ έχει ανάγκη για να επιβιώσει τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ, πλην όμως η κοινωνία δεν έχει ανάγκη κανέναν από τους δυο».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φαραντούρης: Ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η ευρωπαία εισαγγελέας - Οργισμένη αντίδραση από ΝΔ

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φαραντούρη, ότι «θα ήταν ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η ευρωπαία εισαγγελέας». ...

Το... rebranding του Τσίπρα δια χειρός Publicis (εικόνες)

Τα smartphones είναι μεγάλη διευκόλυνση, αλλά είναι και και ένα όπλο στα χέρια των αδιάκριτων. Οι επώνυμοι αυτού του πλανήτη δεν έχουν πια ησυχία, ούτε μέσα στο αεροπλάνο, στην πτή...

Φόρτωση άρθρων...