Σαββάτο
10 Ιουνίου 2023

O Κοντονής «αδειάζει» τον Πολάκη

«Ουδέποτε συναντήθηκα με εισαγγελικούς λειτουργούς για την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ», τονίζει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.

Παρασκήνιο

«Αδειάζει» τον Παύλο Πολάκη ο Σταύρος Κοντονής για τα όσα υποστήριξε ο πρώτος για την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Αδυνατώ να παρακολουθήσω τη τελευταία δήλωση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, στην οποία αναφέρομαι ότι συμμετείχα σε συνάντηση με εισαγγελικούς λειτουργούς, σχετιζομένη με την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ», τονίζει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.

Ακόμα, ο Σταύρος Κοντονής αναφέρει: «Ουδέποτε συναντήθηκα με εισαγγελικούς λειτουργούς για την παραπάνω υπόθεση και δεν γνωρίζω τι ενδεχομένως έχει διαμειφθεί μεταξύ εισαγγελέων ( και ποιων;) και του πρώην αναπληρωτή υπουργού υγείας.

Εντύπωση προκαλεί όμως και η ανακοίνωση της ΝΔ γιατί εάν ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας απευθύνθηκε σε εισαγγελικούς λειτουργούς για να πληροφορηθεί και μόνο την πορεία μια εισαγγελικής έρευνας, αυτό δεν μπορεί να συνιστά "ολοκληρωτική νοοτροπία". Είναι προφανές ότι η ΝΔ έχει ανάγκη για να επιβιώσει τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ, πλην όμως η κοινωνία δεν έχει ανάγκη κανέναν από τους δυο».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρόωρες και μόνιμες διακοπές για τον Αντώναρο

Όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά που εξελέγησαν και αυτά που δεν εξελέγησαν, αυτά που έχουν ελπίδες να εκλεγούν και αυτά που ζουν και αναπνέουν ήδη για το... 2027, μετέχουν κανονικά...

Φόρτωση άρθρων...