Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τρολάρει τη λαγάνα με ντολμαδάκια: Θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα (Βίντεο)

Παρασκήνιο

Με χιουμοριστικό τρόπο σχολίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το γεγονός ότι στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζουν λαγάνα με ντολμαδάκια.

Σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει ο πρωθυπουργός στα παιδιά της Atraktos Kids, όταν τον ρώτησαν για το αγαπημένο του φαγητό, είχε απαντήσει ότι είναι τα ντολμαδάκια.

Η συγκεκριμένη απάντηση είχε δημιουργήσει διάφορα σατυρικά βίντεο από το Luben, στα οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανιζόταν να απαντά «ντολμαδάκια» σε κάθε ερώτηση των μικρών παιδιών ή στο τέλος διαφορών βίντεο και φυσικά είχε γίνει viral.

Τα ντολμαδάκια της μητέρας του πρωθυπουργού, Μαρίκας Μητσοτάκη ήταν ιδιαίτερα φημισμένα καθώς είχαν ξετρελάνει αρκετούς ξένους ηγέτες όπως ο Τζορτζ Μπους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, σχολίασε τη λαγάνα με ντολμαδάκια που έφτιαξαν στη Θεσσαλονίκη σημειώνοντας με χιούμορ πως θα ζητήσει πνευματικά δικαιώματα.

«Σάββατο πρωί καθ’ οδόν προς τα Γρεβενά αλλά βλέποντας το πρωί τηλεόραση είδα ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει λέει λαγάνα με ντολμαδάκια. Θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

@kyriakosmitsotakis_ #fyp #tiktokgreece ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σήμερα η πιο μεγάλη ώρα για τον πρωθυπουργό, γιατί ερωτοτροπούν με την γελοιότητα τα σενάρια διπλών εκλογών και πως έχει αποφασίσει να «τελειώσει» τον Φάμελλο ο Κασσελάκης   

Η σημερινή παρέμβαση του πρωθυπουργού αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται αποφασισμένος να πει τα πράγματα με το όνομα τους και να στείλει σαφ...

Το... rebranding του Τσίπρα δια χειρός Publicis (εικόνες)

Τα smartphones είναι μεγάλη διευκόλυνση, αλλά είναι και και ένα όπλο στα χέρια των αδιάκριτων. Οι επώνυμοι αυτού του πλανήτη δεν έχουν πια ησυχία, ούτε μέσα στο αεροπλάνο, στην πτή...

Φόρτωση άρθρων...