Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Ο «μέντορας» Πολάκης τορπιλίζει ότι απέμεινε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Το... παιδί που ήρθε στην Ελλάδα με τον σύντροφο του (ο οποίος είναι εξαφανισμένος...) για να πάρει ένα... κόμμα, σύρεται από τον Πολάκη και εξευτελίζεται

Παρασκήνιο
Tags: ΣΥΡΙΖΑ

Οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων είναι Κρητικοί και μπορεί να έχουν τους δικούς τους κώδικες όταν κάνουν... δώρα ή όταν πάνε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών!

Μητσοτάκης, Κασσελάκης, Ανδρουλάκης, αλλά και... Πολάκης, συνθέτουν ένα "καρέ", μέσα από το οποίο βγαίνει όλο το... ζουμί για τις πολιτικές εξελίξεις. Ο Κασσελάκης, αφού είδε τον Ανδρουλάκη, είπε να μην πάει στην εκδήλωση για τον Σημίτη και να στραφεί εναντίον του ΠΑΣΟΚ, με προτροπή Πολάκη. Βέβαια, ο... κυρ Στέφανος δεν έχει πάρει ακόμη το πλήρες... βιογραφικό όσων έχει μέσα ο ΣΥΡΙΖΑ και ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ της... χρεοκοπίας επί Σημίτη. Ο Κασσελάκης προέρχεται από Ανδρεοπαπανδρεϊκή οικογένεια, η οποία ψήφιζε με τα... τέσσερα τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

loukas_georgiadis

Γράφει ο Λουκάς Γεωργιάδης

Ο Πολάκης ενημέρωσε τον Κασσελάκη ότι πρέπει να μιλάει για την πορεία χρεοκοπίας της χώρας, κατά την περίοδο 1995-2015! Άχνα για την πορεία προς τον γκρεμό που ξεκίνησε το 1982 και μετά από σχεδόν 8 χρόνια ΠΑΣΟΚ, η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο, παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τον Μητσοτάκη και στη συνέχεια από τον Σημίτη. Ο Πολάκης... σφύριξε στον αδιάβαστο και αφελή Κασσελάκη ότι πρέπει να αναφερθεί στην περίοδο 1995-2015, ώστε να πάρει η... μπάλα μόνο τους Σημίτη, Καραμανλή, Γιώργο Παπανδρέου και Σαμαρά. Πολάκειες... αλχημείες!

Ένας αλκοολικός δεν πεθαίνει από το τελευταίο ποτήρι τσίπουρο που ήπιε, αλλά πεθαίνει από τις... νταμιτζάνες που είχε πιει κατά τη διάρκεια της ζωής του και μέχρι τη στιγμή που απεβίωσε...

Επιπλέον, η... απόκρυψη της καταστροφικής τετραετίας Τσίπρα-Καμμένου και ιδίως αυτή των πρώτων 6 μηνών της πρώτης θητείας με τον ανεκδιήγητο Βαρουφάκη (Φεβρουάριος-Ιούλιος 2015), ήταν αυτή που "φόρτωσε" στη χώρα μια ζημιά άνω των 200 δισ. ευρώ, όπως είχε επισημάνει το 2018 στο Φόρουμ των Δελφών, ο αρχιλογιστής του Euro Working Group, Τόμας Βίζερ. Ο Πολάκης έπιασε τον αρχηγό του... Κασσελάκη, αλλά με τις γκάφες τους οι δύο Κρητικοί του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον έβγαλαν τα... μάτια τους!

Το... παιδί που ήρθε στην Ελλάδα με τον σύντροφο του (ο οποίος είναι εξαφανισμένος...) για να πάρει ένα... κόμμα, σύρεται από τον Πολάκη και εξευτελίζεται. Τι ήθελε και το πέταξε αυτό το... μαργαριτάρι, ότι δεν πάει στην εκδήλωση με αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα, ενώ λίγες ώρες πριν είχε δει τον Ανδρουλάκη; Δική του απόφαση ήταν να μην πάει; Δεν βλέπει ότι ο Πολάκης τον παρασύρει με... φόρα στον γκρεμό; Βγήκαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ και επί της ουσίας, επιβεβαίωσαν αυτό που γράφουμε εδώ και καιρό.

Όσο υπάρχει Πολάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ θα σύρεται στον βούρκο και την τοξικότητα και θα απομακρύνεται το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, έστω και σε απλά ζητήματα, όπου μπορούν να συμπορευτούν. Αφήστε δε που με την τροπή, την οποία έχουν λάβει τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι μεγάλο κορόιδο ο Ανδρουλάκης για να συνεργαστεί...

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ καλούνται να ακολουθήσουν τους δικούς τους δρόμους. Ο Ανδρουλάκης είναι προφανές ότι αν διανοηθεί να κάνει την οποιαδήποτε κίνηση συστράτευσης με τον Κασσελάκη, τότε θα διαπιστώσει ότι το χειροκρότημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Δευτέρα το βράδυ στον Κύκλο Ιδεών, δεν ήταν έκφραση πολιτικού πολιτισμού, αλλά μάλλον υπέρτατου σεβασμού και αποδοχής. Οι περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται πιο κοντά στον Μητσοτάκη και πλέον πολύ πιο μακριά από το δίδυμο Κασσελάκη-Πολάκη. Ο Ανδρουλάκης από την άλλη πλευρά, μόνο να κερδίσει έχει, όσο ο Πολάκης παραμένει στο πλευρό του Κασσελάκη και λειτουργεί με τον τρόπο που λειτουργεί. Κάθε... πανηγυρική ανάρτηση του Πολάκη στα social media υπέρ του... ανεπανάληπτου αρχηγού Στέφανου, θα είναι μία ακόμη... μαχαιριά στον Κασσελάκη και θα λειτουργεί ως "μπόνους" για τον Μητσοτάκη και τον Ανδρουλάκη.

Το πολιτικό παιχνίδι είναι στα χέρια των τριών αρχηγών και ενός... αψύ! Ο Κασσελάκης πρέπει να το πάρει απόφαση, ότι θα έρθει το πολιτικό του τέλος, όσο θα κρέμεται από το... μουστάκι του Πολάκη!

Ο Μητσοτάκης και ο Ανδρουλάκης, βλέπουν ότι το θέαμα είναι πολύ διασκεδαστικό!  Ο αφελής Κασσελάκης και ο... καρπαζοεισπράκτορας Πολάκης, τελικώς, αποδεικνύονται σε τέλειους πρωταγωνιστές της παράστασης. Το ίδιο συνέβαινε και επί Τσίπρα, ο οποίος, μεταξύ πολλών άλλων, "έφαγε το κεφάλι του" γιατί συρόταν από τον Πολάκη. Ο Τσίπρας είχε την τύχη που είχε, λόγω Μητσοτάκη. Το χειρότερο για τον Κασσελάκη είναι ότι μπορεί να πάθει πλέον ανεπανάληπτο κάζο από τον Ανδρουλάκη και να μείνει αυτός με τον Πολάκη, τον... Τάιλερ Μακμπέθ και τη σκυλίτσα!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οργισμένος ο Γεωργιάδης με Σπηλιωτόπουλο: Με βρίζει ο αχάριστος, ενώ τον είχα στηρίξει

Την ενόχλησή του εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, με τον υπουργό Υγείας να στρέφεται εναντίον του με αφορμή όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του το βράδυ της Πέμ...

Στον Ωρωπό ο Γιώργος Αυτιάς

Στην Ανατολική Αττική βρέθηκε ο αεικίνητος Γιώργος Αυτιάς όπου άκουσε και κατέγραψε προβλήματα και θέματα των πολιτών. «Σας άκουγα 34 χρόνια και στάθηκα δίπλα σας Τώρα αν εκλεγ...

Φόρτωση άρθρων...