Τρίτη
04 Οκτωβρίου 2022

Ο Παύλος Μαρινάκης στις εγκαταστάσεις της Uni-Pharma

Παρασκήνιο

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της φαρμακευτικής βιομηχανίας Uni- Pharma.
 
Η εταιρία ξεκίνησε το 1969, ενώ διεύρυνε τη δραστηριότητα της εν μέσω κρίσης. Δραστηριοποιήθηκε με πρωτότυπα φάρμακα χαμηλού κόστους, για τα περισσότερα από τα οποία έχει αποκτήσει διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Η εταιρεία, που συνολικά απασχολεί 600 άτομα, εξάγει τα προϊόντα της σε 75 χώρες, τροφοδοτεί τα νοσοκομεία της χώρας και έχει ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 120 εκατομμυρίων ευρώ.
 
Πρόσφατα, μάλιστα, η εταιρεία και ο όμιλος Τσέτη στα βραβεία του ΕΒΕΑ παρουσία του Προέδρου του ΕΒΕΑ Γιάννη Μπρατάκου, βραβεύθηκαν με το βραβείο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, το οποίο απένειμε ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόεδρο του ομίλου Ιουλία Τσέτη.

uni

Τον Γραμματέα της ΠΕ ΝΔ υποδέχτηκαν, ο Αντιπρόεδρος και Operations Director Θανάσης Αρχοντίκης, ο Corporate Development Director Σπύρος Κίντζιος και ο Group Finance Manager Λευτέρης Πέτσας, ενώ ακολούθησε μια ολοκληρωμένη ξενάγηση στα εργαστήρια και τους χώρους παραγωγής και συσκευασίας των φαρμακευτικών προϊόντων της εταιρίας, όπου ο Γραμματέας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και να ενημερωθεί για όλα τα στάδια της παραγωγής.
 
Παράλληλα επισκέφτηκε και το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) της εταιρίας όπου είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες των χημικών, βιολόγων, μικροβιολόγων στα εργαστήρια, της έρευνας και της ανάπτυξης του μηχανολογικού εξοπλισμού.

uni

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης τόνισε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης: «Η Uni-Pharma είναι μια εταιρεία πρότυπο, που συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια ισχυρή και αποτελεσματική παραγωγή με την ηθική και την κοινωνική ευθύνη στο επιχειρείν. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι δημιουργεί τόσες πολλές θέσεις εργασίας για νέους επιστήμονες. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε, να γνωρίσουμε τις σύγχρονες προκλήσεις στον τομέα της επιχειρηματικότητας, έναν τομέα που κινεί την οικονομία, που δίνει δουλειά στους πολίτες και τον οποίο, πολλοί θέλησαν στο παρελθόν να “ποινικοποιήσουν”. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι κοντά στο επιχειρείν και στην καινοτομία. Στήριξαν και στηρίζουν την επιχειρηματικότητα σε κάθε επίπεδο, τόσο με τις συνεχείς μειώσεις φορολογικών συντελεστών και εισφορών, όσο και με την προσέλκυση νέων επενδύσεων που δημιουργούν ακόμα περισσότερες νέες θέσεις εργασίας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι γαλάζιες έξυπνες τακτικές, μακριά από την πραγματικότητα τα στελέχη της Κουμουνδούρου, ο τουρισμός σε νέα τροχιά

- Η Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τις επισκέψεις σε ολόκληρη τη χώρα και τις συναντήσεις με τους παραγωγικούς κλάδους και τους κοινωνικούς φορείς. ...

Όλα ανοιχτά για συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν, υπέρ των Αυτοδύναμων Κυβερνήσεων η πλειοψηφία και το θηριώδες τζιπ του Αλέξη

Αν και δεν υπάρχει ως τώρα «λευκός καπνός» ΔΕΝ θα πρέπει a priori να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο μιας συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν την Πέμπτη στην Πράγα. Παρότι οι Τούρκοι συνεχί...