Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης έφυγε για τις ΗΠΑ

Παρασκήνιο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ταξίδεψε στην Αμερική για να διευθετήσει τις εκκρεμότητες που έχει, πριν την μόνιμη εγκατάστασή του στην Ελλάδα.

Σε επικοινωνία που είχε το Live News με συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη, κατέστησαν σαφές για το σπίτι του κυρίου Κασσελάκη στις ΗΠΑ, ότι υπάρχει μία δικαστική διαδικασία που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό.

Μέσο αυτής της δικαστικής διαδικασίας ο Στέφανος Κασσελάκης διεκδικεί 7,5 εκατομμύρια δολάρια από μία εταιρία. Μάλιστα από τον Αύγουστο θα έπρεπε να είχε προχωρήσει η αγωγή σε επόμενο στάδιο, αλλά έχει μείνει «παγωμένη» η υπόθεση.

Η εταιρεία, σύμφωνα με τις πληφορορίες, κατά τη διαδικασία μοιράσματος bonus, φέρεται να μην έδωσε όσα αναλογούσαν στον Έλληνα επιχειρηματία. Ο Στέφανος Κασσελάκης, είχε ερωτηθεί για την ιστορία αυτή στο Live News, από τον Νίκο Ευαγγελάτο, και είχε απαντήσει ως εξής:

«Αυτό που έχει συμβεί είναι ότι όλοι θέλουν να δουν τα αποτελέσματα και μετά να δώσουν μια αμοιβή. Το εξηγώ αναλυτικά στην αγωγή μου. Είμαι πολύ περήφανος για τη σταδιοδρομία μου επιχειρηματικά. Έχω διαχειριστεί ρίσκο, τα αποτελέσματα που έχω φέρει είναι δεδομένα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Δίπλα – δίπλα Κασσελάκης και Ανδρουλάκης στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσαν το «παρών» στις εκδηλώσεις– Να μην σταματήσουν ποτέ οι προσπάθειες για τη διεθνοποίηση της Γενοκτονίας των Ποντίων δήλωσε ο δή...

Το προεκλογικό σποτ των «Δημοκρατών» του Ανδρέα Λοβέρδου: «Είμαστε Έλληνες στην Ενωμένη Ευρώπη»

Με ένα σποτ που σύνθημα του έχει «Είμαστε το Κέντρο», ο Ανδρέας Λοβέρδος καλεί τους πολίτες να εμπιστευτούν το κόμμα του «Δημοκράτες» στις Ευρωεκλογές, γιατί «μπορούν, γιατί είναι ...

Φόρτωση άρθρων...