Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Βουλή: Ο Σαμαράς και άλλοι 6 βουλευτές της ΝΔ διαφωνούν με την τροπολογία για το μεταναστευτικό

Μετά τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο οποίος με δήλωση του εξέφρασε την διαφωνία του με την τροπολογία που εισάγει νέο έκτακτο πλαίσιο παροχής άδειας διαμονής για εργασία σε παράνομους μετανάστες και ζήτησε την απόσυρση του, ακόμα 6 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασαν δημόσια έντονο προβληματισμό για την ρύθμιση.

Πρόκειται για τους Μπάμπη Αθανασίου, Μίλτο Χρυσομάλλη και Στράτο Σιμόπουλο οι οποίοι με τοποθετήσεις στην Ολομέλεια της Βουλής επέκριναν τους χειρισμούς της ηγεσίας του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου που κατέθεσε την τροπολογία αιφνιδιαστικά και χωρίς ενημέρωση και ζήτησαν νομοτεχνικές βελτιώσεις αλλά και τους Θάνο Πλεύρη, Ανδρέα Κατσανιώτη και Κώστα Καραγκούνη που με συνεντεύξεις εξέφρασαν αντίστοιχους προβληματισμούς.

Ωστόσο, ζήτημα καταψήφισης δεν φαίνεται να προκύπτει καθώς μετά και την επιβολή κομματικής πειθαρχίας σε όλους - πλην του πρώην πρωθυπουργού - αναμένεται να υπερψηφίσουν διατηρώντας τις επιφυλάξεις τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Αντί να σιωπήσει για τις παραλείψεις του ΣΥΡΙΖΑ, εργαλειοποιεί την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη αφήνει ο Παύλος Μαρινάκης με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την αποφυλάκιση του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»,...

Φόρτωση άρθρων...