Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Σοβαρότης Μηδέν – Ο Στέφανος εμφανίζεται στο Tik Tok και «μιλάει» με Άδωνι και Λιάγκα (Video)

Νέο βίντεο ανέβασε στο Tik Tok ο Στέφανος Κασσελάκης μία ημέρα πριν παρουσιαστεί στον στρατό. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε έναν ιδιότυπο διάλογο και απαντούσε στα όσα έλεγε ο Γιώργος Λιάγκας από την τηλεόραση, ενώ έδωσε απάντηση και στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται να παρακολουθεί στην τηλεόραση τον διάλογο του παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με τον υπουργό Υγείας με θέμα το βίντεο που δημοσίευσε με το κούρεμά του, λίγες ημέρες πριν παρουσιαστεί στον στρατό.

«Δεν ξέρω αν μας βλέπεις, καλημέρα», λέει ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Στέφανο Κασσελάκη να του απαντά «Καλημέρα». «Έλα, έλα», ήταν η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη φράση του Γιώργου Λιάγκα ότι θα πάει να τον αποχαιρετίσει.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να απαντά στον Άδωνι Γεωργιάδη που σχολίαζε το βίντεο του κουρέματος και έλεγε ότι έγινε με τρικάμερο, σκηνοθέτη, σεναριογράφο, μακιγιέζ φωτογράφο. «Πάρα πολλή δουλειά», είπε χλευαστικά, διευκρινίζοντας ότι το βίντεο γυρίστηκε με το ίδιο κινητό με το οποίο τραβούσε το βίντεο.

Έπειτα, απάντησε στις εκτιμήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για το κόστος του βίντεο, θέτοντάς το ως ερώτημα του παιχνιδιού

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και με τα ποσά να ξεκινούν από 50.000 ευρώ έως 1 εκατομμύριο ευρώ.
«Βρε Άδωνι!», είπε ο κ. Κασσελάκης. «Πρόεδρε, θα αλλάξω εργοδότη, θα πάω εκεί», είπε το άτομο που τράβαγε το βίντεο, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρει: «Πήγαινε στον Άδωνι».

Πάντως, ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε διευκρινίσεις, λέγοντας ότι το βίντεο κόστισε 200 ευρώ και γυρίστηκε σε λιγότερο από μία ώρα, μαζί με το κούρεμα.

@skasselakis 5 δισ. ευρώ δολάρια και γιεν #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Φόρτωση άρθρων...