Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Βίρα τις άγκυρες: Ο ΣΥΡΙΖΑ με τα Power Point ανά χείρας αναχωρεί για Σπέτσες

Πολιτική
Tags: ΣΥΡΙΖΑ

Τις τελευταίες λεπτομέρειες της τριήμερης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες επιμελούνται στην Κουμουνδούρου, καθώς εκπνέει σήμερα η προθεσμία αποστολής των παρουσιάσεων (power point) που θα πρέπει να προετοιμάσουν οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε χρόνο που δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το ημίωρο, προχωρώντας στον απολογισμό του κοινοβουλευτικού έργου τους, για το προηγούμενο διάστημα.

Ήδη, αρκετοί εξ’ αυτών προσθέτουν τις τελευταίες πινελιές, ενώ οι περισσότεροι έχουν επιμεληθεί σημειώσεις, προκειμένου να καταθέσουν κατά μόνας το αποτέλεσμα της κοινοβουλευτικής τους προσπάθειας. Εκτός από το ωφέλιμο, ωστόσο, θα υπάρξει και το τερπνό, δηλαδή μικρές παύσεις για φαγητό και ξεκούραση στη διάρκεια του τριημέρου, με τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν γίνει πόλος έλξης για τα τουριστικά καταλύματα και τα εστιατόρια στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Άλλωστε, η Κουμουνδούρου φρόντισε να εκδώσει και εισιτήρια για τα πλοία της γραμμής, αλλά και να ενημερώσει τους βουλευτές για τα… logistics του ταξιδιού, ήδη από προχθές.

Άγχος για τις κάμερες

Αν κάτι πάντως προκαλεί μέρα με την ημέρα άγχος στους βουλευτές για αυτό το business trip στις Σπέτσες δεν είναι άλλο από τα τηλεοπτικά συνεργεία που θα κατακλύσουν το νησί στην καρδιά του χειμώνα.

Η κάλυψη του τριημέρου θα είναι μεγάλη από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τα ενημερωτικά sites ενώ και οι ρεπόρτερ της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας έχουν ήδη κλείσει τουλάχιστον δυο διανυκτερεύσεις.

Οι βουλευτές και τα στελέχη που θα ακολουθήσουν τον κ. Κασσελάκη έχουν αρχίσει ήδη να νιώθουν άβολα μόνο στην ιδέα της ευρείας αυτής κάλυψης που θα γίνει από την πρώτη στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους στο νησί. Πολλοί είναι και εκείνοι που δεν κρύβουν και την ανησυχία μήπως τελικά και οι εργασίες της ΚΟ περάσουν σε δεύτερη μοίρα και στην επικαιρότητα κυριαρχήσει η εικόνα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης : Θέλουμε το ΕΣΥ να είναι ελκυστικό και για νέους γιατρούς -Τι είπε για τις υποδομές

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Κλινική Χεριού-Μικροχειρουργικής Άνω Άκρου που ανακαινίστηκε πρόσφατα και το τμήμα επειγόντων περιστατικών, που βρίσκεται υπό ανακαίνιση

Μιχάλης Κατρίνης:  Οι ευθύνες για την ακρίβεια και τη διάλυση της δημόσιας υγείας έχουν το όνομα και τη σφραγίδα του κ. Μητσοτάκη

Στο διακύβευμα των ευρωεκλογών και το προσωπικό στοίχημα που έθεσε ο κ Μητσοτάκης για την κάλπη της 9ης Ιουνίου αναφέρθηκε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κοινοβουλευτικός εκπροσώπος του ΠΑΣΟΚ...

Φόρτωση άρθρων...