Πέμπτη
21 Οκτωβρίου 2021

Ο Βασίλης Σπανούλης επισκέφθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Το μήνυμα του πρωθυπουργού

Παρασκήνιο

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε σήμερα ο Βασίλης Σπανούλης, όπου είχε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Πρωθυπουργός, που είχε εκφράσει τον θαυμασμό του προς τον πρώτο σκόρερ της Euroleague και μετά την ανακοίνωση της απόσυρσής του από την ενεργό δράση, ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία από τη σημερινή του συνάντηση με τον Βασίλη Σπανούλη.

«Είμαστε τυχεροί όσοι παρακολουθήσαμε την ωραία διαδρομή του. Είμαστε ευγνώμονες για τις χαρές που μας έδωσε. Αλλά και για το παράδειγμα που εξέπεμψε ώστε η Ελλάδα να βγάλει πολλούς Σπανούληδες σε όλους τους τομείς. Δεν θα πω, λοιπόν τίποτα άλλο… Βασίλη, σε ευχαριστούμε για όλα», είχε γράψει τότε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη σημερινή του ανάρτηση, ο Πρωθυπουργός σημείωσε: Το «παιδί που ονειρεύτηκε να παίξει μπάσκετ» πλέον αποτελεί πρότυπο για χιλιάδες νέα παιδιά. Είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα προσέφερες! Ευχαριστώ για την επίσκεψή σου σήμερα!


Διαβάστε ακόμη

Η Σαντορίνη και το γεύμα Αλαφούζου – Κικίλια

«Είναι σημαντική και απαραίτητη η μελετημένη εκτίμηση των ορίων αντοχής του νησιού αναφορικά με τις επιβαρύνσεις που δέχεται, έτσι ώστε να πετύχουμε ένα βιώσιμο τουριστικό πρότυπο ...

Άρωμα Μητσοτάκη στα "γαλάζια" ψηφοδέλτια

Εκπλήξεις λένε ετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτακης με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, όταν θα έλθει η ώρα των εκλογών. Και σημειώστε επίσης ότι εφόσον πάμε σε διπλές εκλογές λόγω απλής αναλογική...