Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Ο Χρυσοχοΐδης δεν έμεινε για την οικογενειακή φωτό -Μητσοτάκης: «Βιάζεται να πιάσει δουλειά» (photos&video)

Ο νέος υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, δεν κάθισε για την καθιερωμένη φωτογραφία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης γέλασε και είπε στους φωτογράφους «βιάζεται να πιάσει δουλειά»

O νέος υπουργός Υγείας, αφού υπέγραψε το βιβλίο της νέας κυβέρνησης, χαιρέτησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αγκάλιασε τον πρωθυπουργό. Στη συνέχεια, βιαστικός, αποχώρησε από το Προεδρικό Μέγαρο. Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε γελώντας προς τους φωτογράφους «βιάζεται να πιάσει δουλειά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος υπουργός Υγείας έχει ήδη προγραμματίσει τη διενέργεια μεγάλης τηλεδιάσκεψης στο υπουργείο του, στις 5 το απόγευμα, με τη συμμετοχή των διοικητών όλων των νοσοκομείων του ΕΣΥ, όλης της χώρας, καθώς και με τη συμμετοχή των διοικητών των επτά Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ).

 

 

 

 

kyriakos

 

kyriakos

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κοινή δράση της Ομάδας Streetwork του ΟΚΑΝΑ με ομάδα εθελοντών - Η στήριξη του Γρηγόρη Δημητριάδη

Για ακόμα μια φορά, ο τέως Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, υποστηρίζει τις δράσεις της Ομάδας Παρέμβασης στο δρόμο-Streetwork του Οργανισμού Κατά των ...

Στέφανος Κασσελάκης: Παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου στην Κέρκυρα μαζί με τον Τάιλερ

Στον Ιερό Ναό της Μητρόπλης Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης στην Κέρκυρα βρέθηκε για την Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Ο Σ...

Φόρτωση άρθρων...