Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Οι «παλαβοί» που προβληματίζουν τον Χρυσοχοΐδη

O απελθών από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης ησυχάζει τούτο τον καιρό, δεν κρατά κακίες, ούτε μεμψιμοιρεί.

Γνωρίζει τις κακοτοπιές της πολιτικής και έτσι δεν εχθρεύεται κανέναν, παρά μόνο παρακολουθεί τις εξελίξεις και παρατηρεί εκ του σύνεγγυς την εξελισσόμενη κοινωνική διεργασία.

Εκτιμά λοιπόν, αναφέρει ο Βηματοδότης, ότι η κοινωνία συνεχίζει να ζει μέρες ανασφάλειας για το μέλλον. Θεωρεί ότι ο φόβος για τα μελλούμενα έχει φωλιάσει στην κοινωνία, είναι το κυρίαρχο συναίσθημα. Και ακόμα, κατά τον ίδιο, το αίτημα για δικαιοσύνη επικρατεί, εξελίσσεται σε πάνδημο αίτημα.

Επιπλέον δεν κρύβει ότι οι «παλαβοί», όπως χαρακτηρίζει τον ευρύ κύκλο των συνωμοσιολόγων, των αντιεμβολιαστών και άλλων, διεκδικούν έκφραση και εκπροσώπηση.

Τους περιγράφει ως μια παγκόσμια ασθένεια, ικανή να διαβρώσει και να προσβάλει τις θεσμικές δημοκρατικές δομές ακόμα και ισχυρών κρατών, όπως απέδειξαν τα γεγονότα στις ΗΠΑ κατά τη διαδικασία μετάβασης της εξουσίας από τον Τραμπ στον Μπάιντεν.

Στη βάση των παραπάνω διαπιστώσεων προβλέπει και προειδοποιεί ότι η Ακροδεξιά και το έγκλημα θα βρουν πεδία δράσης και ανάπτυξης προσεχώς. Γι’ αυτό και πιστεύει ακράδαντα ότι η χώρα έχει ανάγκη από ισχυρές και ικανές κυβερνήσεις να χειριστούν δύσκολες καταστάσεις τα προσεχή χρόνια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το... rebranding του Τσίπρα δια χειρός Publicis (εικόνες)

Τα smartphones είναι μεγάλη διευκόλυνση, αλλά είναι και και ένα όπλο στα χέρια των αδιάκριτων. Οι επώνυμοι αυτού του πλανήτη δεν έχουν πια ησυχία, ούτε μέσα στο αεροπλάνο, στην πτή...

Η Κωνσταντοπούλου ανέβηκε να μιλήσει στο βήμα της Βουλής με ένα «βουνό» από έγγραφα (Photos)

Με ένα «βουνό» από έγγραφα εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την ομιλία της επί της πρότασης δυσπιστίας. H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας χρειάστηκε τη ...

Κόντρες και αψιμαχίες για τα Τέμπη – Η Κυβέρνηση αμύνεται, η Αντιπολίτευση επιτίθεται

Τεταμένο είναι το κλίμα στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για την Πρότασης Δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της Κυβέρνησης. Υπουργοί και βουλευτές της Κυβέρνησης κοντράρο...

Φόρτωση άρθρων...