Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Οι «χρυσές» χορηγίες του... μελλόνυμφου Κασσελάκη

Παρασκήνιο

Η ανακοίνωση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος ότι παντρεύεται σήμερα στη Νέα Υόρκη τον Τάιλερ, μάλλον δεν πρέπει να έχει ιστορικό προηγούμενο σε κανένα μέρος του κόσμου!

Ο άνθρωπος που έφυγε την ημέρα του β΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών για το εξωτερικό (και τι να έκανε αφού δεν περίμενα και κάτι της... προκοπής...), σχολιάστηκε από τον Μητσοτάκη, ο οποίος χαρακτήρισε το γεγονός ως εντυπωσιακό! Ως προς τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ενημερώθηκαν χθες δια ζώσης από τον αρχηγό Στέφανο ότι θα το πάρει το... αγόρι και στη συνέχεια είπαν να το ρίξουν στο... ξεκατίνιασμα.

loukas_georgiadis

Γράφει ο Λουκάς Γεωργιάδης

Η χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας έβγαλε και... ζουμί, καθώς πέρασε οριακά η πρόταση Κασσελάκη για τη διεξαγωγή συνεδρίου το τριήμερο 23-25 Φεβρουαρίου. Μαλλιά κουβάρια έγιναν βουλευτές και παλικάρια στη συνεδρίαση, ενώ ο υπερ-συντονιστής Πολάκης κατηγόρησε τον Ξανθό ότι από αυτόν ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε πέντε μονάδες, λόγω των απόψεων του για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού! Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Αντί ο... αψύς υπερ-συντονιστής να δει τα χάλια του και τη ζημιά που προκάλεσε στο κόμμα του, έχει το θράσος να ζητάει από τους άλλους τα ρέστα, οι οποίοι φυσικά ευθύνονται για τα συνολικά χάλια τους! Οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει τίποτα, δεν έχουν διδαχθεί τίποτα, παραμένουν αμετανόητοι και δεν καταλαβαίνουν ότι βρίσκονται σε αποδρομή.

Η χθεσινή αναγγελία του γάμου του Κασσελάκη με τον Τάιλερ μέσω... τηλεδιάσκεψης από τη Νέα Υόρκη, εκτός από ένα εντυπωσιακό γεγονός (κατά Μητσοτάκη), συνιστά και την απόλυτη ξεφτίλα για το... μπουρδολογικό αφήγημα της Αριστεράς. Το αποτέλεσμα των εκλογών του β΄ γύρου μάλιστα, έχει δώσει αέρα στον Ανδρουλάκη για φουλ έπαρση. καθώς θεωρεί ότι στις Ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο κόμμα. Διόλου απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Κασσελάκης με τη στάση του και συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ με τα καμώματα του, στρέφουν ψηφοφόρους προς τη Νέα Δημοκρατία και κυρώις προς το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ. Η ΝΔ πήρε τους πιο πολλούς στις πρόσφατες εκλογές, το ΚΚΕ περιμένει να πάρει και άλλους και το ΠΑΣΟΚ περιμένει να πάρει το... αίμα του πίσω, καθώς είναι το κόμμα που λεηλατήθηκε από τον Τσίπρα και... βυθίστηκε αύτανδρο!

Με βάση τα παραπάνω, εμείς ευχόμαστε να είναι ευτυχισμένος ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ με το ταίρι του, να μαζέψει τα... χειμωνιάτικα ρούχα του και να έρθει το συντομότερο δυνατό στην Ελλάδα. Το... τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις τους επόμενους μήνες και φαίνεται ότι ο αρχηγός του κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πάει το κόμμα του στην τρίτη θέση, ανεβάζοντας το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Κασσελάκης αποτελεί πρόσωπο-κλειδί για να την περαιτέρω απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία. Όσα σόου και να κάνει στο Τικ Τοκ ο Στέφανος, δεν αλλάζει η κατάσταση και έτσι όπως πάει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι πολύ μακριά από τη διάλυση...

Ο Μητσοτάκης με βάση τα παραπάνω εξακολουθεί να παραμένει απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού και οι όποιες ρωγμές στις εκλογές, δεν αποτελούν κέρδος για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δίνουν πόντους στο ΠΑΣΟΚ, ώστε να... φαγωθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια, ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας, μπορεί να εξελιχθεί και σε ασύμμετρη πολιτική απειλή, καθώς το ενδεχόμενο ακόμη μεγαλύτερης οικονομικής πίεσης του εκλογικού σώματος, μπορεί να οδηγήσει σε αχαρτογράφητα ύδατα στις προσεχείς Ευρωεκλογές.

Δεν ξέρουμε πώς θα είναι το πολιτικό σκηνικό το 2027, όταν θα διεξαχθούν οι επόμενες εθνικές εκλογές, ωστόσο, επειδή σ΄ αυτήν τη χώρα έχουν συμβεί πολλά απίστευτα (και όμως... ελληνικά), ας είμαστε πάντοτε υποψιασμένοι για την επόμενη μέρα. Γιατί ποτέ κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει...

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία, τι δείχνει η μάχη του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ - Που βρίσκονται τα άλλα κόμματα (κάρτες)

Την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας καταγράφουν δύο ακόμη δημοσκοπήσεις. Την ίδια ώρα, στη δεύτερη θέση παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τρίτο είναι το ΠΑΣΟΚ. Άνοδο της Νέας Δημοκρατίας,...

Φόρτωση άρθρων...