Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

On Target: Το λάθος του Μητσοτάκη με τις εκκλησίες, η εκτέλεση «συμβολαίου» από τον ΣΥΡΙΖΑ και η νέα Κυριακάτικη εφημερίδα

Πολύ μεγάλη είναι η απογοήτευση που κυριαρχεί στην ΣΙΩΠΗΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ η οποία στήριξε και έκανε πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη βλέποντας στο πρόσωπο του έναν σύγχρονο Ευρωπαίο ΚΕΝΤΡΩΟ και ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ πολιτικό, μετά την απόφαση του να ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ (ουσιαστικά) τον πόλεμο απέναντι στον Δεξιό και Αριστερό ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ.
Η ΑΤΑΚΤΗ κυβερνητική ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ (προφανώς λόγω πολιτικού κόστους)  απέναντι στον «τσαμπουκά» που επέδειξε η ΑΛΗΤΕΙΑ των Ανεμβολίαστων να είναι βέβαιοι όλοι εκεί στο Μαξίμου πως θα προκαλέσει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ στην Κυβέρνηση. 
Το «κερασάκι» στην τούρτα ήταν η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εξαίρεση ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΏΝ rapid test, για όσους επιθυμούν να εκκλησιάζονται, αν και ανεμβολίαστοι. 
Πρόκειται για μια ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ απόφαση που εκτός από άκρως ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ αντιβαίνει και στην κοινή λογική.
Και οφείλει ο ίδιος ο πρωθυπουργός ΑΜΕΣΑ να την καταργήσει.    

@ Και στην κατεύθυνση αυτή πρέπει τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Οικονόμου, όσο και πρωτοκλασάτοι υπουργοί να σταματήσουν άμεσα την ακατάσχετη τηλεοπτική φλυαρία, με την ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΕΛΟΙΑ επιχειρηματολογία του τύπου «πως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν έχει να προσφέρει τίποτε πλέον» γιατί προκαλούν τους ΝΟΗΜΟΝΕΣ πολίτες της χώρας. Η πλειοψηφία των οποίων στήριξαν και ψήφισαν Μητσοτάκη όχι μόνο για να καθαρίσει την Κόπρο του Αυγεία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για να βγάλει την χώρα σε ένα ξέφωτο ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ μετά από μια δεκαετία που είχαν το πάνω χέρι οι γνωστοί  μυαλοφυγόδικοι. 

@ Πολλές αποκαλύψεις αλλά και… μπόλικη αυτοκριτική έχει η (μαγνητοσκοπημένη) συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου που θα μεταδοθεί απόψε το βράδυ στον ΑΝΤ1. Όπως μάλιστα μάθαμε, ενώ η αρχικός προγραμματισμός ήταν η συνέντευξη να έχει διάρκεια γύρω στη μιάμιση ώρα, τελικά αυτή ξεπέρασε τις δύο ώρες. Μάλιστα το φινάλε έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, και κυρίως η απάντηση του πρώην πρωθυπουργού για το διάγγελμα στο Καστελόριζο, με την οποία ολοκληρώνεται και η συνέντευξη. Να την δείτε…    

@ Στο κεντρικό «στρατηγείο» την ίδια στιγμή του Παπανδρέου επί της οδού Πειραιώς, γίνεται καθημερινά «λαϊκό προσκύνημα», αφού πληθώρα ΠΑΣΟΚΩΝ καταθέτει τα διαπιστευτήρια τους στον ΓΑΠ. Με τον Παπανδρέου έχει πλέον συγχρωτιστεί η πλειοψηφία των στελεχών – υποστηρικτών της Φώφης, από το Συνδικαλιστικό μέχρι τους Τραπεζουπαλλήλους. Κάποιοι εκ των οποίων έκαναν ένα σύντομο «πέρασμα» από άλλους υποψηφίους για να καταλήξουν τελικά με χορευτικές… πιρουέτες στον πιο ισχυρό πόλο – όπως δείχνει μέχρι στιγμής – στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ. 

@ Δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού την ώρα που συνεχίζεται η δημοσκοπική του κατρακύλα λόγω των εμμονών τους να υποστηρίζουν ότι ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ή ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟ στοιχείο υπάρχει στον τόπο, είναι έτοιμοι να βγουν (ξανά) στους δρόμους για τον Κουφοντίνα! Μια ματιά στα ΣΥΡΙΖΑΙΚΑ Μέσα Ενημέρωσης και τα δεκάδες άρθρα που ξεπρόβαλαν πάλι, υπέρ των «δικαιωμάτων» του αρχι-δολοφόνου της 17 Νοέμβρη Κουφοντίνα, αρκεί να καταλάβει κανείς γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Τσίπρας, συνεχίζουν να αποτελούν τον καλύτερο «πελάτη» του Μητσοτάκη. 
Για όσους δεν γνωρίζουν ο «φαρμακοχέρης» της εγκληματικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης, η οποία απορρίφθηκε από την αρμόδια εισαγγελέα .Την τελική απόφαση θα την λάβει πάντως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας.    

@ Πριν από μερικές μέρες, γράψαμε στο  ΟΝ TARGET για τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ κίνδυνο να μην υλοποιηθούν  σημαντικά Δημόσια Έργα λόγω των ακατάπαυστων προσφυγών στην Δικαιοσύνη. Είτε από αντιπάλους κατασκευαστές, είτε από διάφορες «συλλογικότητες» του ευρύτερου χώρου της Αριστεράς οι οποίοι με απανωτές δικαστικές εγκλήσεις, μπλοκάρουν τα μεγάλα έργα. Σε μια τέτοια κατάσταση είμαστε ξανά μάρτυρες τα τελευταία 24ωρα σε ότι έχει να κάνει με το ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης. Εκεί όπου κατατέθηκε νέα προσφυγή στο ΣτΕ που επιχειρεί εκ πλαγίου την ανατροπή της προηγουμένης αποφάσεως του ανωτάτου διοικητικού δικαστηρίου, με την οποία κρίθηκε ως νόμιμη η λύση της προσωρινής μετακίνησης των αρχαιοτήτων προκειμένου να κατασκευασθεί ο σταθμός Βενιζέλου του μετρό της Θεσσαλονίκης. 
Προφανώς και στα Δυτικά πολιτισμένα κράτη, η διάκριση των Εξουσιών αποτελεί βασικό συστατικό των Συνταγμάτων τους. Η Κυβέρνηση όμως οφείλει να παρέμβει με κάποιον τρόπο.

@ Σε κανονική εκτέλεση «συμβολαίου» υπέρ συγκεκριμένου παράγοντα της εγχώριας Διαπλοκής προχωρά συντονισμένα ο ΣΥΡΙΖΑ. Αφού η «ΑΥΓΗ», το «Στο Κόκκινο», το «Left» και δεν ξέρω πιο άλλο ΜΜΕ της Κουμουνδούρου, έχουν στοχοποιήσει κανονικά κορυφαίο κατασκευαστικό όμιλο – προφανώς για να εξυπηρετήσουν ανταγωνιστές του. Και η πιο μεγάλη πλάκα ξέρετε είναι, πως όλα αυτά τα έργα που σήμερα «καταγγέλλουν» τα… καλόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ανατεθεί και υπογραφεί επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ! 
Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων, άβυσσος…  

@ Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την έκδοση της Κυριακάτικης εφημερίδας που στήνουν από κοινού οι Χρήστος Ράπτης του iefimerida και ο Γιώργος Δημητρομανωλάκης του mononews. 
Διευθυντής του εντύπου θα είναι ο Θανάσης Τσεκούρας και η κυκλοφορία του φύλλου προσδιορίζεται για μετά τα Χριστούγεννα. 
Και εκτός από τις τυπικές ευχές για επιτυχία, που επιβάλλουν οι κανόνες της αστικής ευγένειας, θα πρέπει να γνωρίζουν και οι δυο επίδοξοι εκδότες, πως σε σχέση με το διαδίκτυο το «σπορ» της εφημερίδας είναι εξαιρετικά ακριβό.
Και έχει στείλει… άκλαυτο κόσμο και κοσμάκη.  

Ειδικά εάν μπουν στο κομμάτι των δαπανηρών προσφορών, που θα μπουν υποχρεωτικά

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παπανώτας: Ανήθικο που με απέπεμψαν ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ - Αυτοί που υπερασπιζόμουν δημόσια, μου έσκαβαν τον λάκκο

Νέες αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του εξαπέλυσε το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Παπανώτας μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος με απόφαση Κασσελάκη. Ο...

Γιώργος Τσίπρας: Σοκαριστική η αναφορά Κασσελάκη σε «θαύματα» - Δεν εξελέγη για να μεταλλαχθούμε

Την εικόνα της αναταραχής στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη στο «θαύμα» κατά την βάπτισή του, επιβεβαίωσαν με τον πιο ηχηρό τρόπο οι σημερινές δηλώσ...

Φόρτωση άρθρων...