Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Opinion Poll: Επικοινωνιακό προϊόν με αμφισβητήσιμο life story η υποψηφιότητα Κασσελάκη

Παρασκήνιο

Ο διευθυντής ερευνών της Opinion Poll Ζαχαρίας Ζούπης μίλησε για τις επερχόμενες εκλογές της 10ης Σεπτεμβρίου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Όσον αφορά την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Ζούπης υποστήριξε, μιλώντας στην εκπομπή «ΕΡΤNEWS UPDATE» πως αποτελεί ένα επικοινωνιακό προϊόν που βασίζεται σε ένα αμφισβητήσιμο life story, που μέχρι στιγμής είναι κενό πολιτικού-ιδεολογικού περιεχομένου.

«Αν κάτι έχει προσφέρει στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι μια τελματωμένη διαδικασία, αυτή της εκλογής Προέδρου, ενώ δεν απασχολούσε κανέναν, της προσέδωσε ένα ενδιαφέρον. Το πόσο ουσιαστικό είναι θα το διαπιστώσουμε στις κάλπες, διότι το πρώτο στοίχημα αυτήν την στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ, πριν και από το ποιος θα βγει, είναι το πόσοι θα συμμετέχουν στις κάλπες. Γιατί αν συμμετέχουν 30.000-40.000 καμιά νέα αρχή δεν θα μπορεί να γίνει, μαζί με άλλους πολλούς λόγους».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Δίπλα – δίπλα Κασσελάκης και Ανδρουλάκης στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσαν το «παρών» στις εκδηλώσεις– Να μην σταματήσουν ποτέ οι προσπάθειες για τη διεθνοποίηση της Γενοκτονίας των Ποντίων δήλωσε ο δή...

Αυτιάς – Μεϊμαράκης: Μαζί στον προεκλογικό αγώνα για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στη Λαμία στην οποία περιοδεύουν συναντήθηκαν ο Γιώργος Αυτιάς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Με μια θερμή χειραψία Βαγγέλης και Γιώργος βρέθηκαν στη Λαμία για τα 50 χρόνια της ΝΔ. Και...

Φόρτωση άρθρων...