Κυριακή
12 Μαΐου 2024

«Σφάζονται» ακόμη και για ένα τηλεφώνημα Κασσελάκης και Αχτσιόγλου

Μέχρι και για τον εάν τηλεφώνησε ή όχι ο Στέφανος Κασσελάκης στην Έφη Αχτσιόγλου «σφάζονται» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο ο πρόεδρος του Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε στην Έφη Αχτσιόγλου για να συζητήσουν, για να ηρεμήσει τα ιδιαίτερα τεταμένα πνεύματα, καθώς είχε πληροφορηθεί τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Ωστόσο ίδια δεν ανταποκρίθηκε.

Η Έφη Αχτσιόγλου διέψευσε τα περί τηλεφωνήματος από Κασσελάκη, όταν το θέμα δημοσιεύτηκε, λέγοντας πως «δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού».

Η πλευρά Κασσελάκη όμως επιμένει για το τηλέφωνο, με κύκλους από το περιβάλλον του να σημειώνουν πως υπάρχει καταγεγραμμένη η κλήση.

«Δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο», σημειώνουν δηκτικά.

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται σήμερα, με τους μισούς να έχουν φύγει από χτες.

«Πήρε από άλλο τηλέφωνο»

«Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του», απαντούν κύκλοι κοντά στην Έφη Αχτσιόγλου. Προσθέτουν ότι «η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30».

«Σε κάθε περίπτωση, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news», σχολιάζουν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θα «οργώσει» την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί που επιθυμούν να προταθούν για την Προεδρία της Δημοκρατίας, και πως ο Κασσελάκης αποφάσισε να «καθαρίσει» τον Πολάκη

Στην πρώτη γραμμή της προεκλογικής μάχης θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σχεδιάζει να οργώσει την χώρα, στις 30 μέρες που έμειναν μέχρι τις κάλπες της 9ης Ιουνίου. Όσο κ...

Φόρτωση άρθρων...