Πέμπτη
17 Σεπτεμβρίου 2026

«Σφάζονται» ακόμη και για ένα τηλεφώνημα Κασσελάκης και Αχτσιόγλου

Μέχρι και για τον εάν τηλεφώνησε ή όχι ο Στέφανος Κασσελάκης στην Έφη Αχτσιόγλου «σφάζονται» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο ο πρόεδρος του Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε στην Έφη Αχτσιόγλου για να συζητήσουν, για να ηρεμήσει τα ιδιαίτερα τεταμένα πνεύματα, καθώς είχε πληροφορηθεί τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Ωστόσο ίδια δεν ανταποκρίθηκε.

Η Έφη Αχτσιόγλου διέψευσε τα περί τηλεφωνήματος από Κασσελάκη, όταν το θέμα δημοσιεύτηκε, λέγοντας πως «δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού».

Η πλευρά Κασσελάκη όμως επιμένει για το τηλέφωνο, με κύκλους από το περιβάλλον του να σημειώνουν πως υπάρχει καταγεγραμμένη η κλήση.

«Δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο», σημειώνουν δηκτικά.

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται σήμερα, με τους μισούς να έχουν φύγει από χτες.

«Πήρε από άλλο τηλέφωνο»

«Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του», απαντούν κύκλοι κοντά στην Έφη Αχτσιόγλου. Προσθέτουν ότι «η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30».

«Σε κάθε περίπτωση, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news», σχολιάζουν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η μάχη της επόμενης ημέρας της ΔΕΘ, ο στόχος της αυτοδυναμίας, η στρατηγική Ανδρουλάκη για πρωτιά, ο «άγνωστος Χ» Σαμαράς, η πίεση στον Τσίπρα και οι κινήσεις της κυβέρνησης σε εθνικά και οικονομικά μέτωπα

Η επόμενη ημέρα της ΔΕΘ βρίσκει το πολιτικό σύστημα να μπαίνει σε μια νέα και σαφώς πιο σκληρή περίοδο αντιπαράθεσης. Στο Μέγαρο Μαξίμου η γραμμή είναι πλέον ξεκάθαρη: σταθερότητα,...

Νέος πονοκέφαλος για Τσίπρα: Ο Σιακαντάρης τραβά γραμμή αυτονομίας – «Μη με ρωτάτε αν συμφωνεί η ΕΛ.Α.Σ.»

Ο Γιώργος Σιακαντάρης διαψεύδει τα σενάρια συνεργασίας με τη ΝΔ, αλλά ξεκαθαρίζει ότι διατηρεί την πολιτική αυτονομία του απέναντι στην ΕΛ.Α.Σ. και τον Αλέξη Τσίπρα.

Φόρτωση άρθρων...