Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Ουκρανία: Σε βομβαρδισμένο νηπιαγωγείο ο Ανδρέας Λοβέρδος (εικόνες)

Παρασκήνιο

Στην Ουκρανία βρίσκεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, για να τιμήσει τη μέρα Ανεξαρτησίας της χώρας. Επισκέφθηκε μάλιστα και ένα βομβαρδισμένο νηπιαγωγείο.

Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός, ξεκίνησε το ταξίδι του για το Κίεβο στις 22 Αυγούστου και όπως ενημέρωσε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μετά από 25 ώρες ταξίδι έφτασε στη πολύπαθη πρωτεύουσα.

Χθες, 24 Αυγούστου, ο κ. Λοβέρδος ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter, δύο φωτογραφίες, από επίσκεψη που πραγματοποίησε στην πόλη Μάκαριβ (κοντά στο Κίεβο) και συγκεκριμένα σε ένα νηπιαγωγείο σχεδόν ισοπεδωμένο από ρωσικά πυρά, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «Ούτε τα νηπιαγωγεία δεν σταμάτησαν το ρωσικό μένος. Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ουκρανίας σε μαρτυρικές πόλεις κοντά στο Κίεβο. Εδώ στο ηρωικό Makariv. Είμαστε με τους Ουκρανούς».

Fa7p
Fa7p
Fa7p

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι 12 υπουργοί που αναλαμβάνουν την ευθύνη περιφερειών για τη Νέα Δημοκρατία

Σε σύσκεψη με κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης προήδρευσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αντικείμενο τον προγραμματισμό και τον συντονισμό των δράσεων της Νέας Δημοκρατίας σε ...

Γιατί όλοι θέλουν να γίνουν ευρωβουλευτές – Ο μισθός, τα επιδόματα και η... σύνταξη στα 63

Εκατοντάδες υποψήφιοι θα δώσουν στις 9 Ιουνίου «μάχη» για μία από τις συνολικά 21 θέσεις που θα έχει η Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο. Φυσικά, η ενασχόληση με τα κοινά, η ανάγκη προσφο...

Φόρτωση άρθρων...