Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Πανηγυρική δικαίωση για τον Γιάννη Κουρτάκη έναντι του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλακή (εικόνα)

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών για συκοφαντική δυσφήμηση. Ο εκδότης των «Παραπολιτικών» δικαιώθηκε από το δικαστήριο πως ουδεμία εμπλοκή είχε στο απόσπασμα που δημοσίευσε ο Τριανταφυλλόπουλος.

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της δικαιοσύνης που έπεσε για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και το ηχητικό μήνυμα που παρουσίαζε τον εκδότη των «Παραπολιτικών», Γιάννη Κουρτάκη, ως συμμετέχοντα σε ομιλία που ο ίδιος δεν πραγματοποίησε.

Ο Γιάννης Κουρτάκης δικαιώθηκε από το δικαστήριο πως ουδεμία εμπλοκή είχε στο απόσπασμα που δημοσίευσε ο Τριανταφυλλόπουλος, με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης δύο ετών για συκοφαντική δυσφήμηση.  Σύμφωνα και με το βαρύ ποινικό μητρώο του δημοσιογράφου, ήταν ανέφικτο να του αποδοθούν ελαφρυντικά.

Η ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σιμόπουλος: «Ο Φλώρος ήταν έξαλλος, έκανε κεφαλοκλείδωμα και έριξε μπουνιά»

Αυτόπτης μάρτυρας στο πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης με πρωταγωνιστή τον ανεξάρτητο προερχόμενο από τους Σπαρτιάτες βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο ήταν ο βουλε...

Φόρτωση άρθρων...