Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Παπανδρέου: Τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ δεν θα τον εκλέξουν ηγεσίες άλλων κομμάτων και συμφέροντα

Νέες βολές κατά συμφερόντων και κατεστημένων και καταγγελίες για ανάμειξη άλλων κομμάτων στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου από την Πελοπόννησο.

Ο πρώην πρωθυπουργός που περιόδευσε σε Αργολίδα και απηύθυνε ομιλία στην Καλαμάτα, επεσήμανε πως «χρειάζεται να δημιουργήσουμε μια ισχυρή δημοκρατική πολιτεία, με θεσμούς που να λειτουργούν δημοκρατικά» για να παρατηρήσει: «Υπάρχουν αντιστάσεις όμως, κάποιοι βολεύονται με τον πελατειασμό. Δεν μπορεί να ρυθμίζουν οι ισχυροί και οι ημέτεροι τη μοίρα της Δημοκρατίας. Πρέπει να ρυθμίζει ο Ελληνικός λαός και η εκλεγμένη κυβέρνηση που εκπροσωπεί τα πραγματικά συμφέροντα του».

Ανεβάζοντας τους τόνους στην εσωκομματική αναμέτρηση, ο κ. Παπανδρέου προειδοποίησε: «Και τον Πρόεδρο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, θα τον εκλέξουν οι δημοκράτες και προοδευτικοί πολίτες, οι φίλοι και τα μέλη του Κινήματός μας, όχι ο οποιοσδήποτε άλλος, όχι οι ηγεσίες άλλων κομμάτων, συμφέροντα και κατεστημένα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανάρτηση Μητσοτάκη για το Πάσχα: Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί, βοηθάει και στη χώνεψη

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός για το Πάσχα δίνοντας έμφαση τόσο στα έθιμα όσο όμως και στον αθλητισμό και την καλή φυσική κατάσταση. Αφού έκανε, μέσα από την ανάρτη...

Φόρτωση άρθρων...