Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Παραδοχή Κασσελάκη: Το ότι εκλέχτηκα δείχνει ότι κάτι δεν λειτουργούσε σωστά στον ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκήνιο

«Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι ένας απλός άνθρωπος», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στη συζήτηση της παρουσίασης του βιβλίου του Ξενοφώντα Κοντιάδη με τίτλο «το φαινόμενο Κασσελάκη - το μεσσιανικό προσωπείο της μεταδημοκρατίας».

Ανέφερε ακόμη: «Υπάρχει μία μεγάλη συζήτηση στον κόσμο, είναι πολύ περίεργο και άβολο να μιλάω για ένα βιβλίο με το πρόσωπό μου με ερωτηματικό. Περπατάω, μιλάω, δεν φοβάμαι την συζήτηση ή ακόμη και το βρίσιμο, δεν το φοβάμαι, είμαι διάφανος δεν έχω να κρύψω κάτι».

Για την βασική υπόθεση του βιβλίου ότι συνιστά σύμπτωμα της μεταδημοκρατίας ή ότι εισηγείται την αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τον κόσμο απάντησε: «Δεν έχω πει να καταργηθούν τα κομματικά όργανα, είπα να λογοδοτούν στην βάση. Το ότι εκλέχτηκα πράγματι δείχνει ότι κάτι δεν λειτουργούσε σωστά στο κόμμα, ο κόσμος ήθελε κάτι διαφορετικό. Με αυτή την έννοια εκφράζω όχι την μεταδημοκρατία αλλά την μετα-αντιπροσωπευτική δημοκρατία».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κοίτα ποιος μιλάει. Ο Κασσελάκης κατηγορεί τον Μητσοτάκη γιατί δήλωσε ότι παραβιάστηκε η Συμφωνία των Πρεσπών

Αιχμές κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασελάκης για τη «Συμφωνία των Πρεσπών», με αφορμή την προκλητική δήλωση της νέας Προέδρου της Βόρειας Μακεδο...

Φόρτωση άρθρων...