Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Παρερμηνείες για δημιουργία εντυπώσεων  

Υπήρξαν και ορισμένοι που θέλησαν να εμφανίσουν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, ότι κρατάει ίσες αποστάσεις μεταξύ των αστυνομικών και των Ρομά.

Πρόκειται για προκλητική ψευδολογία. Καταρχήν είναι η πρώτη φορά που υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέπτεται στη ΓΑΔΑ αστυνομικούς που βρέθηκαν σε θέση κατηγορουμένου. 

Τους στηρίζει με αυτήν την συμβολική πράξη του ηθικά ψυχολογικά. Άλλωστε δεν είναι ο Θεοδωρικάκος που έχει φτιάξει τους νόμους με βάση τους οποίους οι αστυνομικοί βρίσκονται σε αυτή τη θέση επειδή χρησιμοποίησαν τα όπλα τους στο πλαίσιο της αποστολής τους.

Όσο για το τηλεφώνημα στον πατέρα του νεκρού ποιος μπορεί να διαφωνήσει ότι είναι πολύ σημαντικό για την πολιτεία να δείχνει ανθρώπινο πρόσωπο σε μια τέτοια στιγμή. 

Ποιος μπορεί να διαφωνήσει ότι πρέπει να γίνεται καθετί δυνατόν για να υπάρχει καταλλαγή και ηρεμία στην κοινωνία και μάλιστα με μια συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα η οποία κακά τα ψέματα δεν είναι ενταγμένη πλήρως στην κοινωνική ζωή.

Εμείς ερωτήματα θέτουμε στηριγμένα στην απλή λογική.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μέχρι και ο Γκλέτσος... αγανάκτησε με τον Κασσελάκη: «Απογοήτευση το παιδί, ψήφο από μένα δεν παίρνει, τέλος» (εικόνες)

Σε πλήρη μεταστροφή της άποψής του για τον Στέφανο Κασσελάκη προχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος όπως προκύπτει τόσο από ανάρτησή του στο Facebook όσο και από απαντήσεις που έδωσε στα σ...

Γιώργος Τσίπρας: Σοκαριστική η αναφορά Κασσελάκη σε «θαύματα» - Δεν εξελέγη για να μεταλλαχθούμε

Την εικόνα της αναταραχής στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη στο «θαύμα» κατά την βάπτισή του, επιβεβαίωσαν με τον πιο ηχηρό τρόπο οι σημερινές δηλώσ...

Φόρτωση άρθρων...