Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

«Παρών» ψηφίζει η ΝΔ στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για εξεταστική επιτροπή

Τι δήλωσε ο εισηγητής της ΝΔ από το βήμα της Βουλής

Παρασκήνιο

Με «παρών» θα εκφραστεί η ψήφος της ΝΔ επί της πρότασης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές, όπως ανακοίνωσε από το βήμα της βουλής ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης.

Ο κ. Καιρίδης αναφέρθηκε στη δυνατότητα που δίνει το Σύνταγμα με βάση την τελευταία αναθεώρηση, στην αντιπολίτευση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

«Η κοινοβουλευτική μας πλειοψηφία όχι μόνο δεν θα αντιταχθεί στη σύσταση αλλά και θα εγγυηθεί τον μη ευτελισμό της διαδικασίας και δεν θα προτείνει και δεύτερη επιτροπή. Άρα εμείς θα ψηφίσουμε παρών, διευκολύνοντας τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής που προτείνει το ΠΑΣΟΚ, χωρίς να αποδεχόμαστε φυσικά το σκεπτικό της πρότασης του ΠΑΣΟΚ» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καιρίδης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κόντρα Ντόρας Μπακογιάννη – ΣΥΡΙΖΑ για τη Βόρεια Μακεδονία: «Εμείς δεν είμαστε ρεμπεσκέδες»

Καυστική κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, με αφορμή την πρόκληση της Βόρειας Μακεδονί...

Σε εκδήλωση για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών ο Μητσοτάκης - Παρών και ο Καραμανλής

Σε εκδήλωση με θέμα «Προωθώντας την Καινοτομία στην Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών - Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών: Μία Πράξη Πολιτισμού» έδωσε το «παρών» σήμερα Τρίτη ο πρωθυπουργός...

Φόρτωση άρθρων...