Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Παρουσιάστηκε επίσημα η «Εθνική Δημιουργία»

Επίσημα παρουσιάστηκε χθες στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού η «Εθνική Δημιουργία», του νέου κόμματος των Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθήνας και επικεφαλής της Εθνικής Συμφωνίας, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά και ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους εν όψει των επόμενων εκλογών. Όπως είπαν, η Εθνική Δημιουργία είναι ένα «κανονικό δεξιό κόμμα», με αστικό, ευρωατλαντικό προσανατολισμό, που απευθύνεται σε όλους τους «φιλελεύθερους πατριώτες».

 

«Δεν νοείται συντηρητικός, ούτε φιλελεύθερος σήμερα να ψηφίζει μια Νέα Δημοκρατία, που σε οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά ζητήματα έχει γίνει κεντροαριστερό κόμμα,» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου και εκπροσώπου του κόμματος. «Δεν επιτρέπεται να μην υπάρχει ξεκάθαρα αστική, φιλοδυτική, συντηρητική παράταξη στο ελληνικό Κοινοβούλιο κι αυτό είναι το κενό που ερχόμαστε να καλύψουμε. Φιλελευθερισμός δεν σημαίνει ΜΚΟ, ΛΟΑΤΚΙ, δικαιωματισμό, Ισλάμ και φεμινισμό, αλλά μικρό κράτος, χαμηλούς φόρους, νομοκρατία, ισονομία. 

 

«Η χώρα δεν χρειάζεται απλώς να σπάσουμε αυγά, αλλά να ξεκληρίσουμε ολόκληρα κοτέτσια», τόνισε ο πρόεδρος της Εθνικής Δημιουργίας, Θάνος Τζήμερος. «Συναντιόμαστε σήμερα με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, την νέα γενιά που θα παραλάβει και τη σκυτάλη, ώστε να μπούμε στη Βουλή και να συγκρουστούμε με όσα ρημάζουν τη πατρίδα μας. Ο μαύρος ολοκληρωτισμός, ο κόκκινος ολοκληρωτισμός, αλλά και ο αλματωδώς εξαπλούμενος ισλαμικός ολοκληρωτισμός απειλούν εξίσου τη Δημοκρατία.»

 

«Δεν έχουμε στόχο, ούτε καημό να συγκυβερνήσουμε με κανέναν. Είμαστε και θα παραμείνουμε οι συνεπείς της πολιτικής. Είμαστε εδώ για να εμποδίσουμε επώδυνες εθνικές υποχωρήσεις, για να σταματήσουμε τον δημογραφικό και πολιτισμικό αφελληνισμό», ξεκαθάρισαν οι ομιλητές, απαντώντας και σε σενάρια που κυκλοφόρησαν στον Τύπο. «Είμαστε εδώ, ώστε οι νοικοκύρηδες, νομοταγείς Έλληνες να πάψουν να είναι πολίτες β’ κατηγορίας στην ίδια τους τη χώρα», είπε χαρακτηριστικά ο – επίσης αντιπρόεδρος της Εθνικής Δημιουργίας – Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βασίλης Γραμμένος: «Ουδέποτε έβρισα τον Κωνσταντίνο Φλώρο, προσπάθησε να με πνίξει»

Την δική του εκδοχή έδωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, για τα όσα διαδραματίστηκαν την Τετάρτη στη Βουλή, ανάμεσα στον ίδιο και στον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσ...

Κυβίστηση εξάδελφου Κασσελάκη για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών - «Δεν τις θέλουμε», λέει τώρα

Σε κωλοτούμπα για την τοποθέτησή του για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών μετά τον αποκλεισμό του κόμματος από τις ευρωεκλογές, προχώρησε ο ξάδερφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ...

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Ζάκυνθο για την επαναλειτουργία του Λυκείου Ελληνίδων

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη με αφορμή πρόσκληση που έλαβε από το Λύκειο Ελληνίδων Ζακύνθου, το οποίο επαναλειτουργεί για πρώτη χρονιά μετά από δεκαετίες διακοπής των δρα...

Φόρτωση άρθρων...