Σαββάτο
10 Ιουνίου 2023

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Γιατί δεν στηρίξαμε την τροπολογία της κυβέρνησης για τα Μέσα Ενημέρωσης

Την επιλογή να μην στηρίξει την τροπολογία της Kυβέρνησης για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εξηγεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Το Κίνημα Αλλαγής υποστήριξε ότι «θέλει τα ΜΜΕ να λειτουργούν με όρους διαφάνειας, αλλά χωρίς αχυράνθρωπους και κρυπτόμενους».

Στελέχη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ επισημαίνουν ότι η Κυβέρνηση εισηγήθηκε την τροπολογία, ακόμα μία φορά χωρίς καμία διαβούλευση, για να είναι ολοκληρωμένη θα έπρεπε να έχει ανάλογες διατάξεις που να αφορούν και τις ιστοσελίδες. Ανάλογη θέση εξέφρασε και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου.

«Έτσι, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε αχυράνθρωπους, αλλά από την άλλη θέλουμε να υπάρχουν ενιαίοι κανόνες για όλους. Καλούμε την Κυβέρνηση να φέρει μια ολοκληρωμένη διάταξη, την οποία θα υποστηρίξουμε», ανέφερε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Προβοκάτσια κατά ΠΑΣΟΚ από φιλοσυριζαϊκά ΜΜΕ

Διάφορα Μέσα Ενημέρωσης τα οποία εξακολουθούν να είναι ενταγμένα στον μηχανισμό προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ και ετοιμάζονται για λουκέτο μετά τις εκλογές έχουν ανάγει σε δόγμα την κουτο...

Το «λιβάνισμα» κάνει δουλειά

Οι μεγαλύτεροι χορηγοί του κόμματος «ΝΙΚΗ» δεν είναι ούτε οι Ρώσοι, ούτε τα μοναστήρια. Είναι τα διάφορα Μέσα Ενημέρωσης, κανάλια και εφημερίδες που έχουν βαλθεί να βάλουν το κό...

Φόρτωση άρθρων...