Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Η Kυβέρνηση ομολογεί ότι το πλαφόν στη λιανική τιμή ενέργειας είναι η ενδεδειγμένη παρέμβαση»

Αυστηρή κριτική στην Κυβέρνηση ασκεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τα μέτρα που ανακοίνωσε για την αντιμετώπιση των υψηλών τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος. Το Κίνημα Αλλαγής επιμένει στην πρόταση του για την καθιέρωση πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας.

«Καθυστερημένα και χωρίς να προσδιορίζεται πως θα επιμεριστεί το κόστος σε όλους τους συντελεστές της αγοράς, η Kυβέρνηση έρχεται στα λόγια μας ομολογώντας επί της ουσίας ότι η επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας, που συνεπώς ζητά το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής και απαξίωναν, είναι η ενδεδειγμένη ρυθμιστική παρέμβαση», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Η δική μας πρόταση μπορεί να ισχύσει από αύριο το πρωί. Ο κ. Μητσοτάκης παρατείνει την αγωνία και την αδικία για ακόμη μερικούς μήνες», προσθέτει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Τα επιδόματα δίνουν μια μικρή ανάσα αλλά δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα που έχει γιγαντωθεί από την ατολμία και την απραξία του όλο το προηγούμενο διάστημα», καταλήγει το Κίνημα Αλλαγής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αιχμές Μωραΐτη για βάφτιση Κασσελάκη: «Ο σταυρός που σχηματίστηκε είναι αυτός που καβαλάμε εμείς που ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ»

Αιχμές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο στιχουργός, Νίκος Μωραΐτης. Ο γνωστός στιχουργός αναφέρθηκε στην βάφτιση Στέφανου Κασσελάκη ο γνωστός στιχουργός, Νίκος Μωραΐτης, όπο...

Φόρτωση άρθρων...