Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Εκ του πονηρού η χείρα φιλίας Τσίπρα που συμπορεύτηκε με Καμμένο και Παπαγγελόπουλο

Παρασκήνιο

Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα ασκεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με αφορμή τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΣΚΑΪ.

«Όταν ο κ. Τσίπρας είχε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ της προόδου και της αντιδραστικής συντήρησης επέλεξε το δεύτερο. Τον κ. Καμμένο και τον κ. Παπαγγελόπουλο. Εκ του πονηρού και ανειλικρινή όσα λέει τώρα περί προοδευτικής διακυβέρνησης, επειδή είναι σε αποδρομή», τονίζει το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του.

«Όσο για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις ΑΣΕΠ και Διαύγεια, που έγιναν από τις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας δεν τις ψήφισε και η ΝΔ προσπάθησε να τις καταργήσει», επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Ο κ. Τσίπρας συνέχισε και σήμερα να κρατά ίσες αποστάσεις από τον κ. Καραμανλή, όπως και ο κ. Μητσοτάκης», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Όσο για την Αξιοπιστία, την Διαφάνεια και την Αξιοκρατία, που επικαλείται ο κ. Τσίπρας, είναι όσα πολέμησε όταν κυβέρνησε.
Η δική μας σοσιαλδημοκρατική πρόταση δίνει λύσεις αξιοπρέπειας και προοπτικής για τον Ελληνικό λαό απέναντι στον αδιέξοδο λαϊκισμό», προσθέτει το Κίνημα Αλλαγής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρυσόγονος: Ο Κασσελάκης είναι ο Μαυρογιαλούρος του 2024, ο κασσελακισμός είναι μια μορφή τραμπισμού

Δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, και στον «κασσελακισμό» εξαπέλυσε ο υποψηφίος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Χρυσόγονος. Όπως είπε σε ραδιοφωνική το...

Η Ξάνθη αγκάλιασε τον Γιώργο Αυτιά

Συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία προς το λαό ο Γιώργος Αυτιας και μετά τον Έβρο βρέθηκε στην Ξάνθη. Εκεί ήταν και ο Χρήστος Σταϊκούρας όπου είχαν με τον Γιώργο Αυτιά ιδιαίτερη συνάντ...

Φόρτωση άρθρων...