Σαββάτο
03 Δεκεμβρίου 2022

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Προχειρότητα για τις εντυπώσεις στην απονομή συντάξεων»

Παρασκήνιο

Αιχμές κατά της Κυβέρνησης για την απονομή των συντάξεων αφήνει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

«Η Κυβέρνηση θριαμβολογεί για την επιτάχυνση στην απονομή των συντάξεων, Όταν 1 στις 2 νέες αποφάσεις είναι ελλιπής ή παρουσιάζει λάθη. Όταν κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει η απονομή των κανονικών συντάξεων. Όταν οι επικουρικές συντάξεις που εκκρεμούν, ξεπερνούν τις 125.000», τονίζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Όταν 70.000 περίπου διπλοασφαλισμένοι περιμένουν από το Μάιο του 2016 τον υπολογισμό της οριστικής τους σύνταξης και υποχρεώνονται να ζουν με το 60% της σύνταξης που δικαιούνται. Όταν για τις επικουρικές συντάξεις, ο κανόνας είναι οι καθυστερήσεις περισσότερα από 3 και 4 χρόνια», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Ας σταματήσουν, λοιπόν, τις επικοινωνιακές κορώνες και ας ασχοληθούν σοβαρά με το τεράστιο πρόβλημα που ταλανίζει εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Πρόβλημα που συνιστά ζήτημα επιβίωσης για εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες συνταξιούχων», προσθέτει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Ο Αλέξης μου, ο Νίκος μου, ο Κώστας μου» ήταν τα παιδιά του Καλογρίτσα στο Μαξίμου

Συνεχίστηκε σήμερα η κατάθεση του Κυριάκου Τόμπρα στη δίκη για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών. Ο μάρτυρας κατά τη διάρκεια της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας στο Ειδικό ...

Νέα πρόκληση Ακάρ: «Μην πετάτε στον αέρα από τα λόγια τρίτων – Μαζέψτε τα μυαλά σας»

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προχώρησε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ. Ο Τούρκος πολιτικός και στρατιωτικός κάλεσε την Ελλάδα «να μην παίρνει αέρ...

Φόρτωση άρθρων...